發新話題

推薦信出事...

B20_hk 個段說話既含意,並唔係討論你係咪神童,1歲識講野

而係你仲係BB個陣有冇試過不由自主 / 缺乏自控能力賴屎賴尿,你父母會講 " 個仔係咪痴架 " !

引用:
原帖由 zeta 於 8-7-2008 23:51 發表

如果你認為1歲嘅我識講sorry乜又盛咁
你想用石頭掟死我我都冇所謂
說真"石頭掟死你"都費事

小心喎
近排常"行雷"

引用:
原帖由 於 8-7-2008 23:56 發表
B20_hk 個段說話既含意,並唔係討論你係咪神童,1歲識講野

而係你仲係BB個陣有冇試過不由自主 / 缺乏自控能力賴屎賴尿,你父母會講 " 個仔係咪痴架 " !
我都冇怪過老豆有冇自控力

我承認我初初火力猛左
但我e家我要求佢一句sorry都有錯?

引用:
原帖由 B20_hk 於 8-7-2008 23:58 發表

說真"石頭掟死你"都費事

小心喎
近排常"行雷"
多謝提點
我未驚過比雷劈

引用:
原帖由 zeta 於 8-7-2008 23:58 發表

我承認我初初火力猛左
我覺得係!!
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 zeta 於 8-7-2008 23:58 發表

我承認我初初火力猛左
師弟...
兩師爺邊有得計
佢要計你
你還一生也還不清
男人(你老豆)需要是尊重
你"小"完佢
佢咪重內疚,自覺無用
算吧...
下次收吓火

根本由頭到尾都冇人話你要求令尊道歉係錯

大部份版友對你不滿,皆原自你既TOPIC(即使你篡改TOPIC)

自問你有冇對你當初所發表既TOPIC 深切反省 ?

引用:
原帖由 高!高!高! 於 9-7-2008 00:01 發表

我覺得係!!
所以做人老豆就可以名正言順摧毀自己個仔嘅前途?
又或者唔小心做錯野就唔駛道歉?
咁樣解釋家庭關係真係有趣!

引用:
原帖由 於 9-7-2008 00:03 發表

大部份版友對你不滿,皆原自你既TOPIC(即使你篡改TOPIC)

自問你有冇對你當初所發表既TOPIC 深切反省 ?
如果冇我e家點會改topic name?
內容我一個字都冇郁過架
引用:
原帖由 於 9-7-2008 00:03 發表
well, e家有啦

你死撐都冇用, 你既型象一早衰左, 人少少認衰咪算囉, 你得十幾歲, 面子係唔值錢既
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

引用:
原帖由 zeta 於 9-7-2008 00:03 發表

在我(或已經工作多年的師兄們)的感覺上,
你真係好幼稚囉!!
書你都未讀完,年終雙糧你都未出過,
拿住張紙仔同我討論前途??
你的行為已證明你................
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 zeta 於 9-7-2008 00:03 發表

所以做人嗰仔就可以名正言順摧毀老豆嘅自尊?
又或者老豆唔小心做錯野就得唔到原諒?

你不用推薦信
不過根據你個人的思想和行為
你都無乜前途

引用:
原帖由 高!高!高! 於 9-7-2008 00:10 發表

你真係好幼稚囉!!
所以我一早咪話"一張紙升唔到班咁大鑊"

引用:
原帖由 高!高!高! 於 9-7-2008 00:10 發表

你真係好幼稚囉!!
有D紙仔就真係咁緊要
某D紙仔會另你搵唔到好工
某D紙仔會另你升唔到好學校
我自己唔會冒呢D險
引用:
原帖由 B20_hk 於 9-7-2008 00:12 發表

所以做人嗰仔就可以名正言順摧毀老豆嘅自尊?
又或者老豆唔小心做錯野就得唔到原諒?

你不用推薦信
不過根據你個人的思想和行為
你都無乜前途
; ...
講明先
話佢乜乜果D我同佢一句都冇講過
咪話摧毀老豆自尊, 我同佢E家不過係唔睬對方咁
要我原諒我都係跟番正常途徑想佢講SORRY, 我諗做錯事, 尤其係唔小心做的, 要道歉呢點佢好清楚

希望你要求令尊道歉同時,為你所說的網上言論,向你爸爸親口道歉

12年前有個人為左一件小事,兩年冇同佢老豆講野

結果佢爸爸急性cancer,果個人見唔到佢爸爸最後一面,欠佢爸爸一句對唔住

果個人10年後仍然為佢所作所為而後悔

可能你會覺得果個人好戇X,但當你身歷其中,你都可能一樣咁戇...

發新話題