發新話題

書展收獲

[attach]51407[/attach]

呢樣係我訂書的戰利品

[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 zeta 於 24-7-2008 11:20 發表

不包括ipod
我訂o個本digx 一年$470,佢呢舊野都唔只呢個價,放出去都抵番條數
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 adrianyahk 於 24-7-2008 12:04 發表

Digx?
digx 傷週

引用:
原帖由 FaiFaiHK 於 26-7-2008 00:17 發表
人無論變成點都唔會違反物理同化學的定律,因為都係由物質組成....所以冇理由唔怕火....亦冇理由唔怕子彈....
呢個似乎唔係同物理同化學有關,而係出於求生本能,而如果病毒真係可以壓抑到求生本能的慾望就無影響

引用:
原帖由 zeta 於 26-7-2008 01:06 發表

冇哂感覺
火照燒但屍照行

佢話100%感染率100%死亡率我就真係吹脹
咪話SARS啦, AIDS同黑死病都做唔到呀...
燒到d d肌肉組織d水無曬就行唔到

引用:
原帖由 alien 於 26-7-2008 01:10 發表

佢入面意思系、AR.重機槍會浪費太多彈打中系手、身、腿等無效位置、例不如semi-auto逐發打頭仲黎得實際
問題係d 病毒係影響神經系統,腦部仍然係控制所有動作先係

引用:
原帖由 zeta 於 26-7-2008 17:57 發表

好似某D細菌用缺氧呼吸係可以嘅, 前提係要有糖
今日o係書展睇左好一部份,印象中佢講到d 生理機能會無左,即係無得消化=無能量的input la

另外人體大部份都係水/放佢地血,體液都無埋變乾屍

引用:
原帖由 FaiFaiHK 於 27-7-2008 02:41 發表
如果喪屍唔駛能量都行得,除左會推翻科學界的大部份學說外,喪屍仲係一樣值錢野....因為可以用黎發電....
喪屍發電

發新話題