28 12
發新話題

關於A-C-A-D-E-M-Y槍的問題

關於A-C-A-D-E-M-Y槍的問題

我在名-店網頁見到有支L85A1,出自A-C-A-D-E-M-Y公司的(係咪唔可以直接講名??所以我加左-)
呢支野賣HK$680,搞到我好想買...(暗戀左L85好耐)但係又唔知其質素如何,壞左又怕冇零件換...
唔知各位師兄有冇d評價比呢支槍?

p.s:個網頁寫L85A1 Hop Up Version,重2kg

唔好買

要改改改

要改d咩?
咁有冇其他牌子ge L85??我只知有星星囉,但係好貴...
1500以下買唔買到L85??

引用:
原帖由 FaiFaiHK 於 27-2-2007 21:40 發表
要改d咩?
咁有冇其他牌子ge L85??我只知有星星囉,但係好貴...
1500以下買唔買到L85??
1 .豬豬,  Armycxde (coming soon)
2. hard

引用:
原帖由 fire23wong 於 27-2-2007 21:58 發表

1 .豬豬,  Armycxde (coming soon)      
2. hard
Armycxde 有大約的價錢嗎?有肯定的時間嗎??

引用:
原帖由 FaiFaiHK 於 27-2-2007 22:34 發表

Armycxde 有大約的價錢嗎?有肯定的時間嗎??
好似要3-3.5k

引用:
原帖由 fire23wong 於 27-2-2007 22:37 發表

好似要3-3.5k

真係 ??
係都唔係太貴

引用:
原帖由 fire23wong 於 27-2-2007 21:35 發表
唔好買

要改改改
改左都唔掂 !
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

係咪買親L85都起碼要3000蚊以上??

一分錢一分貨呢
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 FaiFaiHK 於 27-2-2007 23:33 發表
係咪買親L85都起碼要3000蚊以上??
** L85 in  WarWarWarWar 2600only

等多一陣

小弟預科生一名...資金有限..但係又想玩L85..

引用:
原帖由 fire23wong 於 27-2-2007 23:52 發表

** L85 in  WarWarWarWar 2600only
係咪星星出???
WarWarWarWar唔知邊度....

引用:
原帖由 FaiFaiHK 於 28-2-2007 17:56 發表

係咪星星出???
WarWarWarWar唔知邊度....
係...
War 3+1

28 12
發新話題