發新話題

sorry for my 潮...

引用:
原帖由 marcooo 於 13-1-2007 18:07 發表
有出過同樣質地既帽喔?
yeah, 但未搵到來買
呢隻頂帽都係好似95咁拆, 亦可以用返格仔布帽, 只係肉左少少
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 皇家御貓 於 13-1-2007 18:16 發表

yeah, 但未搵到來買
呢隻頂帽都係好似95咁拆, 亦可以用返格仔布帽, 只係肉左少少
呢件衫05年頭 issue 到宜家,好奇怪都未見過有同樣質地既帽,其實都唔知有無出過。[:s]
Exemplo ducemus
[img][/img]

引用:
原帖由 marcooo 於 13-1-2007 19:27 發表

呢件衫05年頭 issue 到宜家,好奇怪都未見過有同樣質地既帽,其實都唔知有無出過。
聞說係有的, 但有d褸比人車死左頂帽

呢件叫field-jacket?
即係....點?

引用:
原帖由 adrianyahk 於 13-1-2007 19:55 發表
呢件叫field-jacket?
即係....點?
field 用既 jacket ,哈哈[]
[img][/img]

引用:
原帖由 皇家御貓 於 13-1-2007 19:50 發表

聞說係有的, 但有d褸比人車死左頂帽
yes la... 拆左條鐵線後頂帽車番上件褸度,就同 smock 款類似,但價錢差一半,當然英國買smock 平到喊,唔使咁攪,可惜無細 size。
不過頂帽應該大過 smock 頂帽好多
[img][/img]

引用:
原帖由 marcooo 於 13-1-2007 20:06 發表

yes la... 拆左條鐵線後頂帽車番上件褸度,就同 smock 款類似,但價錢差一半,當然英國買smock 平到喊,唔使咁攪,可惜無細 size。
其實...點睇英軍d smock既size?
我知自己幾高...175...38吋chest....咁應該點呢?

引用:
原帖由 adrianyahk 於 13-1-2007 20:18 發表

其實...點睇英軍d smock既size?
我知自己幾高...175...38吋chest....咁應該點呢?
170/104 or 180/96

引用:
原帖由 marcooo 於 13-1-2007 20:06 發表

無細衫, 大大隻人就有得著

[:P] [:P]
引用:
原帖由 皇家御貓 於 13-1-2007 21:41 發表

無細衫, 大大隻人就有得著
咁我咪有得著...[:P]

引用:
原帖由 22nd_SAS 於 13-1-2007 21:18 發表

170/104 or 180/96
好似成日都唔見呢d size...[]

引用:
原帖由 adrianyahk 於 13-1-2007 22:37 發表

好似成日都唔見呢d size...
170/96 and 180/96成日都有
如果係舊d ge衫就SIZE 7

引用:
原帖由 22nd_SAS 於 13-1-2007 22:46 發表

170/96 and 180/96成日都有
如果係舊d ge衫就SIZE 7
又去衫堆潛下先...多謝師兄!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 13-1-2007 22:50 發表

又去衫堆潛下先...多謝師兄!
You're welcome...
唔洗師兄前師兄後,我都係新仔黎姐

引用:
原帖由 22nd_SAS 於 13-1-2007 22:53 發表

You're welcome...
唔洗師兄前師兄後,我都係新仔黎姐
我係老莫見過你ga...你咁型,邊似新仔wor...

發新話題