發新話題

sorry for my 潮...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 13-1-2007 23:05 發表

我係老莫見過你ga...你咁型,邊似新仔wor...
大大個新兵,上校唔好玩我啦

引用:
原帖由 22nd_SAS 於 13-1-2007 23:06 發表

大大個新兵,上校唔好我啦
我呢d....飯食ga je...

as 潮 as me?

對不起....sea food 沒有潮童!要潮?過o左十八先講

佢係弄潮兒

引用:
原帖由 mujiadam 於 13-1-2007 23:34 發表
對不起....sea food 沒有潮童!要潮?過o左十八先講
忽腰, 過ed
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 -l- 於 13-1-2007 23:40 發表
佢係弄潮兒
我是潮吹兒[b1] [b1]
明天我要dvd!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 mujiadam 於 13-1-2007 23:50 發表

我是潮吹兒  
明天我要dvd!!!!!!!!!!
返房慢慢潮啦你[] []

Not my cup of tea. [a3]

My cup of tea is RM Goretex~ []

引用:
原帖由 皇家御貓 於 13-1-2007 16:03 發表

我隻腳唔荒唔拉柴~
好番未呀?
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 14-1-2007 03:15 發表
Not my cup of tea.

My cup of tea is RM Goretex~  
.................[]
藍星fleece[]
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 14-1-2007 07:41 發表

好番未呀?
8成上下啦~d瘀血好似成日唔散

引用:
原帖由 14692 於 14-1-2007 07:44 發表

.................
藍星fleece
Issue 果件好肉下wor....[]

回復 #42 皇家御貓 的帖子

做乜整到瘀jor ? []
射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

我睇左咁耐....唔明有咩咁潮....sorry for my 直
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

發新話題