發新話題

(1及4,5頁有相)噴血!萬夫莫敵的粉紅誘惑!(有相!)

個撒亞人營養不良ma..............

我終於知道咩叫 " 一啖沙糖一啖shxt "

引用:
原帖由 里安 於 5-8-2008 01:21 發表
個撒亞人營養不良ma..............
不如佢cos 比達帶去地球果d培植人啦

對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 於 5-8-2008 01:30 發表
我終於知道咩叫 " 一啖沙糖一啖shxt "
幾啖屎先有一啖沙糖......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 伯言 於 5-8-2008 01:46 發表

不如佢cos 比達帶去地球果d培植人啦

一定似好多

引用:
原帖由 FaiFaiHK 於 3-8-2008 23:49 發表
首先同各位師兄講聽唔好意思 今日真係第一次post相......

第一次去動漫節開眼界,果然係物超所值!接招啦各位師兄!殺呀!

...
投降啦~

X,條X樣年年、個個event都見到佢 佢性別認知有礙的嗎>?

囉張fd的舊相鎮邪!

引用:
原帖由 ZaMaR 於 4-8-2008 18:40 發表
冇相就唔好大大隻字寫有相啦!!!
原來我地睇果d已經好好架喇....

粉紅色果個衰在拿住兩個袋,否則都ok的

我去個日見到有個女傭服吊帶絲襪架!!

唔知樓主有冇影呢

撒亞人似曱甴多d.....

引用:
原帖由 alien 於 5-8-2008 09:42 發表
X,條X樣年年、個個event都見到佢 佢性別認知有礙的嗎>?

囉張fd的舊相鎮邪!
重要係麻甩佬!

樓主部相機無壞真係好彩

撒亞星o既吸毒問題非常嚴重.

引用:
原帖由 ERIC_LI 於 5-8-2008 11:02 發表
我去個日見到有個女傭服吊帶絲襪架!!

唔知樓主有冇影呢
係女僕!!!!唔係女傭!!!!

唔好掉轉......求求你......
十萬個感激......

下面有註解......

發新話題