24 12
發新話題

早晨cgf--8號波特別版

早晨cgf--8號波特別版

早你個晨呀!八號萬歲。不過我放大假。。。頂

very good ar....... 北 冕

學神 born to sleep...

可以晏d開場game(xbox)

still working......... .........sleep later..........
may be can xbox later wor........
office hr play xbox very happy......

學神 born to sleep...

yeah, baby!!!!!!!

我仲煲緊gta........未爆。。。

原本諗住今日去鋼鐵長城

按 照 現 時 途 徑 , 八 號 烈 風 或 暴 風 信 號 會 在 今 日 日 間 大 部 分 時 間 繼 續 生 效 。

yes!!!
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

估唔到佢咁持久......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 6-8-2008 10:39 發表
估唔到佢咁持久......

斷估唔洗返工掛~~

引用:
原帖由 XDD12348 於 6-8-2008 09:59 發表
原本諗住今日去鋼鐵長城
去睇d 解放軍姐姐
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 6-8-2008 11:01 發表

去睇d 解放軍姐姐
我睇報紙見到有d真係幾得下架

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 6-8-2008 11:04 發表

我睇報紙見到有d真係幾得下架
遲d 出post,返完通頂,訓陣先
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

一陣兩點幾重要上大陸做野.... 打8號都係放左半日唔洗反公司

好彩今日放假,否則做死我o拉............
我的雀雀..............................Orz

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 6-8-2008 10:57 發表

斷估唔洗返工掛~~
本來天文台話清晨最接近香港嘛~ 我仲以為天文台會爭取11點前取消8號波tim~~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

24 12
發新話題