發新話題

男 子 深 宵 公 園 做 運 動 下 體 離 奇 卡 入 仰 臥 板

一拮成名
跟手進軍日本av界

康 文 署 補 充 , 活 塞 男 弄 爛 的 鐵 板 , 是 由 美 國 入 口 , 每 塊 價 值 一 萬 四 千 八 百 多 元 。
提 及 可 能 要 賠 償 , 「 活 塞 男 」 在 電 話 中 非 常 驚 慌 , 不 斷 追 問 記 者 , 政 府 部 門 何 時 會 追 究 他 的 責 任 。

地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

個洞得$1禁細都
他何B都好細
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

回復 63# 的帖子

抵佢死...

我有個問題
佢入左院之後點樣解反出黎,在公園那裡醫生也用了所有方法,而得出要拿佢反醫院個結果
這個我反而想知

引用:
原帖由 胡步勁 於 24-8-2008 00:02 發表
我有個問題
佢入左院之後點樣解反出黎,在公園那裡醫生也用了所有方法,而得出要拿佢反醫院個結果
這個我反而想知
醫院夠架生嘛...... 即切即駁......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 24-8-2008 03:26 發表

醫院夠架生嘛...... 即切即駁......
如果咁既話...... 切過又駁番 之後做野果陣會唔會有障礙 ?
但求吹下水, 開開心心、簡簡單單又一日......

引用:
原帖由 surefire0828 於 24-8-2008 21:45 發表

如果咁既話...... 切過又駁番 之後做野果陣會唔會有障礙 ?
你要去訪問佢~~
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 22-8-2008 04:23 AM 發表
康 文 署 補 充 , 活 塞 男 弄 爛 的 鐵 板 , 是 由 美 國 入 口 , 每 塊 價 值 一 萬 四 千 八 百 多 元 。
提 及 可 能 要 賠 償 , 「 活 塞 男 」 在 電 話 中 非 常 驚 慌 , 不 斷 追 問 記 者 , 政 府 部 ...
就係一蚊噤大個窿搞到要賠皮幾野...

[youtube]LrMsOVCNxfM[/youtube]

男人最痛..

引用:
原帖由 surefire0828 於 24-8-2008 21:45 發表

一會定,所以我認定係唔會用這個方法,如果你在醫院,我話你知cut j駁反可以100%同之前一樣,你會唔會信?
有無做醫生ga朋友可以告知一下?

引用:
原帖由 胡步勁 於 26-8-2008 03:33 發表

一會定,所以我認定係唔會用這個方法,如果你在醫院,我話你知cut j駁反可以100%同之前一樣,你會唔會信?
有無做醫生ga朋友可以告知一下?
人好多器官受傷後都無可能100%回服晒ga la......

聽講係最尾自動縮水後獲救......

回復 71# 的帖子

冇得頂呀!
廣 邑 千 家 群 所 羨
萬 鐘 於 我 何 加 焉
志 分 涇 渭 昭 真 偽
立 德 樹 人 續 孔 篇

發新話題