19 12
發新話題

中國、中國人的奧運

中國、中國人的奧運

WE ARE READY!~

達成百年奧運夢!!最熱血的一次!!!
中國加油!!!
中國人站起來!!!
同一个世界 ;同一个梦想
ONE WORLD ONE DREAM

WE ARE READY!~

6師叔情緒好高漲喎......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

咁就要係奧運期間, 打多D GAME ,

慶祝一吓喇  

等待中國體操,跳水比賽
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

女子體操
5D mark II
Canon PowerShot S90
580EX II
Sigma 24-70mm F2.8 EX DG HSM
EF 50mm F/1.8 II

哈, 竟然識人入咗今年奧運...

留意來自英國 ge Richard Charlesworth, 佢係我中学同学嚟 ga...

XDDDD

(佢會參加男子 1500m freestyle...)

真系..隔離屋娶身抱(媳婦)咯..

支持中國奧運!
反對外勢力政治奧運化!

引用:
原帖由 追逐者 於 8-8-2008 21:56 發表
支持中國奧運!
反對外勢力政治奧運化!  
x2

如果wargame都係世界競技就好咯

引用:
原帖由 101653 於 8-8-2008 10:33 PM 發表
都係有得睇無份玩

引用:
原帖由 101653 於 8-8-2008 22:33 發表
幾時到你呀…
人地D法證都搵兒童台啦

引用:
原帖由 sunny2014 於 8-8-2008 22:46 發表

幾時到你呀…
人地D假法證都搵兒童台啦
冇計既....唔到我當然唔緊要....
就算係世界競賽我都冇資格去玩....

但係如果你興趣係踢波....你想成為世界球星....
你起碼有少少天份+N咁多既努力....你都有可能踢到世界賽....

wargame唔同wo....諗都唔洗諗....只係約班fd出黎打下開心下....
都可以係一種享受既....但總係覺得....好似差緊d野咁....

個人_up下ja....可以無視....

洗左勁多錢, 一定好睇

引用:
原帖由 shinjie 於 8-8-2008 22:57 發表
洗左勁多錢, 一定好睇
無論好唔好睇,都一樣支持!!
祖國萬歲!!奧運萬歲!!
其待排球比賽~

19 12
發新話題