46 1234
發新話題

無線奧運...最廢最新...

無線奧運...最廢最新...

女主持:而家係委內瑞拉對中國
男主持:係,而家係委內瑞拉同中國

女主持:TIMMING好緊要
男主持:係呀,時間性好緊要

...................................................................................

女主持:呀媽係女人
男主持:係呀,女人生左仔就係呀媽

再黎
A:呢球好重
B:呢下手呢,真係好重

一句講晒,轉台

引用:
原帖由 tktom 於 9-8-2008 21:52 發表
一句講晒,轉台
你澳門就有CCTV,我地就冇!
話咩回歸....根據我地就俾人當係外人!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 9-8-2008 22:36 發表

你澳門就有CCTV,我地就冇!
話咩回歸....根據我地就俾人當係外人!
唔止,仲有澳門台同d台灣台,大陸台除左中央,仲有d地方台,正
香港d天線公司應該收一收d大陸同台灣d 免費頻道黎播啦~
得哥幾個台好悶架.............

次次大型運動會, 都揾D " 問題少女 " 返黎, 嘈亂巴閉

問埋D無知問題, 又經常爭野講, 插嘴, 搭嗲,

只要你識講呢幾句, 你都可以做體育主持:

1. 好犀利呀

2. 好緊張呀

3. 好刺激呀

4. 加油呀

5. 佢好似受左傷喔 (只不過輕輕跌左一跌)

6. 希望佢下屆努力喇 (可能佢已經係高齡運動員)

7. 雙方都非常努力

8. 呢塊金牌都挪左大半塊喇

9. 唔使失望, 我地支持你

10. 無錯嘞 ..... 你講得o岩

引用:
原帖由 mujiadam 於 9-8-2008 21:25 發表
女主持:而家係委內瑞拉對中國
男主持:係,而家係委內瑞拉同中國

女主持:TIMMING好緊要
男主持:係呀,時間性好緊要

...................................................................................
低能架......
我睇左3分鐘都熄電視入房打機......

搵運動員 / 教練做評述冇問題

但唔好搵d 港姐做主持丫......

引用:
原帖由 於 10-8-2008 01:49 發表
搵運動員 / 教練做評述冇問題

但唔好搵d 港姐做主持丫......
咪係, 亞是今次反而幾好, 好多有趣資料講下, 至少言之有物

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 10-8-2008 09:13 發表

咪係, 亞是今次反而幾好, 好多有趣資料講下, 至少言之有物
我唔覺囉...亞視超垃圾wor...果d 亞視藝員..重有阿袁小姐...都一樣係廢up ga wor...

我想問下呢....有線係咪上網有得睇既? 點解我睇唔到...

今日女子氣手槍哥度
人地係格魯吉亞0既選手
毛記個旁述不斷講成克羅地亞
曾經有第2個主持想修正,連佢自己都有想修正講番格魯吉...
不過最後佢都係錯下去,叫成克羅地亞
真係o晒嘴

晏晝聽到個tvb女主持講"... 蘇聯..."
omg.............................

引用:
原帖由 boni 於 10-8-2008 23:09 發表
晏晝聽到個tvb女主持講"... 蘇聯..."
omg.............................
有如當年睇塘心風暴大結局一樣----聽到"人民入境事務處"

46 1234
發新話題