發新話題

無線奧運...最廢最新...

播成個字廣告... 跟住"好, 等我地講多次將會送咩獎品..."......好, 等我地去一去廣告......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 mujiadam 於 9-8-2008 21:25 發表
女主持:而家係委內瑞拉對中國
男主持:係,而家係委內瑞拉同中國

女主持:TIMMING好緊要
男主持:係呀,時間性好緊要

...................................................................................
都唔夠亞視廢丫
今日睇緊女子單車公路賽,無線去廣告,於是轉亞視睇
有個選手出事,架車甩左鏈
個鏡頭影住佢
亞視個垃圾旁述講:''呢個選手好似出左事喎,我地睇下佢咩事先
原來係甩左鏈''   之後話:"啊,女選手黎架bo,真係女選手喎"
睇到d咁既旁述,激到我爆粗轉番無線,女子單車公路賽唔係女人唔通係男人啊
無線講單車嗰個旁述講得幾好,唔知係唔係同男子公路賽嗰個係同一個人
連我呢個外行人都睇得好入神

一定要有一班 閒人 插吓嘴

等班專業評述回吓氣  

我無點睇過,不過呢D問題會唔會有人去反映下吖嗱?
聽落好似幾搞笑喎兩個台

收音機 已經彈佢地果D 奧 運 閒 人 主持, 但係屆屆彈, 兩台屆屆都咁做

係體育主持呢方面, 覺得有線電視比其他台超晒班 ( 比錢睇係唔同D, 新聞台主播都好樣D )

個張x兒

:中國超前左蘇聯廿幾分喎

真係唔掂

我一見到佢, 就令我只右手不由自主地前後移動推送

就係習慣性手指按下電視遙控制 >>>>>>>>>>> 轉台

我有感覺, 過多兩日佢會係奧運節目失蹤

引用:
原帖由 XDD12348 於 11-8-2008 18:41 發表
個張x兒

:中國超前左蘇聯廿幾分喎

真係唔掂
蘇聯............

引用:
原帖由 yeungm 於 11-8-2008 20:45 發表

蘇聯............
咪就係…

阿叻認叻死撐 亞視贏口碑

【明報專訊】昨日兩台公布奧運節目收視成績,無

呢d 唔係叫自信,係自大

引用:
原帖由 louisli 於 12-8-2008 13:52 發表
呢d 唔係叫自信,係自大
仲要大而無當

引用:
原帖由 pik825 於 12-8-2008 15:13 發表

仲要大而無當
又要認叻,又無料
係game show都收視高架啦
又唔見佢做正經show會高
功課又唔做,人地做埋比你都懶睇

都係亞視好睇d

引用:
原帖由 louisli 於 12-8-2008 16:01 發表

又要認叻,又無料
係game show都收視高架啦
又唔見佢做正經show會高
功課又唔做,人地做埋比你都懶睇
佢簡直係廢人啦,另外一個潘宗明,就成隻狗咁係咁刷阿叻鞋,真難頂

發新話題