28 12
發新話題

[認真] 急救考試

引用:
原帖由 MS 於 12-8-2008 18:12 發表
ms考咗喇仲永久添!唔明請看看你張証書幾時到期睇睇ms張!
no photo no talk

認真小小,同步驟做足就得!
CANON 友
350D 17-40 mm 4L   50mm 1.8 430ex
400D 70-200mm 4L  85mm 1.8 580exII
BG-E3

考完番黎,感覺良好,應該合格

引用:
原帖由 Davis 於 12-8-2008 14:27 發表
好驚到時CPR肥左
記住.......我第一次肥就係因為太力...要就一就...我按到呀"安莉"心口條彈弓"KUR KUR"聲........第二次考果時就一就,PASS!!

引用:
原帖由 Davis 於 12-8-2008 23:00 發表
考完番黎,感覺良好,應該合格
CPR果PARTS ,其實可以問帶你考果個,佢知的

我岩岩頭先考完囉~我又報係St.John

你今日係hall到坐第幾行??我坐第8行(沙田)的
我考左手掌出血同膝頭骨折

引用:
原帖由 mujiadam 發表

記住.......我第一次肥就係因為太力...要就一就...我按到呀"安莉"心口條彈弓"KUR KUR"聲........第二次考果時就一就,PASS!!

CPR果PARTS ,其實可以問帶你考果個,佢知的
好彩我考BB CPR,講真我對成人CPR無咁大信心就係因為驚搓斷左呀Ann條肋骨

原來可以問番佢嫁?真係唔知。不過尋晚我做BB CPR做到第5個循環之後佢就叫我停,會唔會係衰左?
引用:
原帖由 1233 於 13-8-2008 00:35 發表
我岩岩頭先考完囉~我又報係St.John

你今日係hall到坐第幾行??我坐第8行(沙田)的
我考左手掌出血同膝頭骨折
我係6樓第6行(荃灣)
我考左手掌骨折同頭部輕微出血

引用:
原帖由 Davis 於 13-8-2008 09:50 發表

好彩我考BB CPR,講真我對成人CPR無咁大信心就係因為驚搓斷左呀Ann條肋骨

原來可以問番佢嫁?真係唔知。不過尋晚我做BB CPR做到第5個循環之後佢就叫我停,會唔會係衰左?

我係6樓第6行(荃灣)
我考左 ...
都好易姐
不過個頭要包得靚就好難~~

我地個班果Miss教得好嚴!!所以好多要練到好準!!

E~我又係考BB CPR喔!!!但我係做晒5個循環~再加10秒脈博和重新搵個位...佢先叫我停

大獲!!!
突然醒起做CPR時無望到BB公仔塊面!!

會唔會咁就肥左......
希望唔會la

引用:
原帖由 Davis 於 15-8-2008 11:58 發表
大獲!!!
突然醒起做CPR時無望到BB公仔塊面!!

會唔會咁就肥左......
希望唔會la
算啦,而家諗有咩用?
等成績吧

唔驚喎......邊有咁易肥......

我令了證書啦....唔知c兄你令左未呢??

合格左,不過未拎
(我重以為呢個post關左tim)

28 12
發新話題