發新話題

馬記MEU vs WA MEU

話時話...有冇人識拆馬記1911個飛機座?
我唔識拆呀..><
如果有錢都叫錯ge話.....我寧願一錯再錯

你係唔識係side上拆出黎定係拎左出黎唔識爆開佢呀?

引用:
原帖由 路比 於 14-8-2008 10:51 發表
我都差個grip未買, 不過我想要果個款係for wa
威化餅

引用:
原帖由 adrianyahk 於 14-8-2008 11:32 發表

威化餅
你真係了解我o既ja~

引用:
原帖由 路比 於 14-8-2008 11:26 發表
你係唔識係side上拆出黎定係拎左出黎唔識爆開佢呀?
唔識係side上拆出黎...

side內則有粒小鑼絲,拎左出黎就會有件長形金屬件可以拎到出黎,之後用力左右拉個個side,就可以了

Hello,

May I know can TM MEU mag use on TM 1911,  are they the same?

Many Thanks.

可以

安樂晒

附件

14-8-2008 14:19

回復 40# 的帖子

唔fit size,不過都裝得到

只係換左nova kimber金身kit同個真木grip之嗎

引用:
原帖由 路比 於 14-8-2008 12:40 發表
side內則有粒小鑼絲,拎左出黎就會有件長形金屬件可以拎到出黎,之後用力左右拉個個side,就可以了
a定c..??!

附件

14-8-2008 17:27

A同C都要

咁睇黎我要用d暴力喇...XD

我想問呢....換左grip呢,支槍會唔會冇咁balance?

發新話題