發新話題

講左又唔做.....

既然未有相睇...就睇住圖先啦
等我地來回顧一下...

第一代之完全護士手冊

第二代之護士小姐包攪店

外傳-不要槍殺怪叔叔

最新!!!
---->第三代之完全護士手冊精裝DVD

多謝支持
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 阿芝 於 18-8-2008 01:32 發表
等我地來回顧一下...

第一代之完全護士手冊

第二代之護士小姐包攪店
http://i121.photobucket.com/albums/o2 ...
乜唔係下面噴咩
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 阿芝 於 18-8-2008 01:32 發表
等我地來回顧一下...

第一代之完全護士手冊

第二代之護士小姐包攪店
http://i121.photobucket.com/albums/o2 ...
人地生日有DVD送

回復 33# 的帖子

[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 18-8-2008 01:40 發表
http://www.civiliangunner.com/cg ... &extra=page%3D1

研究下呢個topic 名
明明就係應該佢找數既

咁我生日又點呢..................
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 18-8-2008 01:41 發表
我地唔好講呢筆....

點解最後佢冇找數先....條數點計....

引用:
原帖由 101653 於 18-8-2008 01:43 發表

我地唔好講呢筆....

點解最後佢冇找數先....條數點計....
記數,複息計

引用:
有人pay你o個份ga la

o岩o岩返屋企......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
下年我又送返D DVD 俾你......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
人怕出名 芝怕肥/_\

回復 40# 的帖子

辛苦了 偉大的司機
人怕出名 芝怕肥/_\

回復 42# 的帖子

話時話喇...你係邊道/搵邊個班d咁既dvd番黎架...?

引用:
原帖由 101653 於 18-8-2008 02:25 發表
話時話喇...你係邊道/搵邊個班d咁既dvd番黎架...?
我都好想知, 有一隻睇落去好似已經睇過好多次~~
-但丁

發新話題