發新話題

講左又唔做.....

o岩o岩返屋企......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 阿芝 於 18-8-2008 01:41 發表
咁我生日又點呢..................
下年我又送返D DVD 俾你......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 101653 於 18-8-2008 02:25 發表
話時話喇...你係邊道/搵邊個班d咁既dvd番黎架...?
我都好想知, 有一隻睇落去好似已經睇過好多次~~
-但丁

引用:
原帖由 阿芝 於 18-8-2008 02:23 發表
辛苦了 偉大的司機
唔辛苦, 我送完奧單, 仲自己走左去四圍遊~~~

-但丁

引用:
原帖由 mujiadam 於 18-8-2008 09:30 發表

下?
我short左......係奧單先o岩......
-但丁

引用:
原帖由 louisli 於 18-8-2008 11:15 發表

有漬?
咁又未有, 不過隻碟好花......
-但丁

引用:
原帖由 adrianyahk 於 18-8-2008 18:55 發表

願聞其詳...
我都唔介意聽下既~~
-但丁

睇左五隻未睇到值得共享既......
-但丁

引用:
原帖由 adrianyahk 於 18-8-2008 20:44 發表

你用左幾多包紙巾? 下次買一條俾你啦~
一張都無用過......
-但丁

引用:
原帖由 adrianyahk 於 18-8-2008 20:49 發表

你迫我諗d更加糟糕既野!!!!!
咩呀???!!!!
-但丁

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 18-8-2008 22:04 發表

你地!!!
-但丁

發新話題