22 12
發新話題

[認真] to: 九龍 TKP 的同學仔 (更新)

to: 九龍 TKP 的同學仔 (更新)

余sir 病左,聽聞就來唔得了
今晚會同任sir晚飯,有無說話想轉告?

百感交雜...

引用:
原帖由 louisli 於 18-8-2008 17:45 發表
余sir 病左,聽聞就來唔得了
今晚會同任sir晚飯,有無說話想轉告?

百感交雜...
佢好似生癌....去到叫個moment..都唔知可以講咩......

引用:
原帖由 mujiadam 於 18-8-2008 18:00 發表

佢好似生癌....去到叫個moment..都唔知可以講咩......
聽聞仲有兩個月左右的時間,由另一位校友fd聽返來的
今晚再update下...

e?!!!!  mud你地都係波記仔?!

今晚同任sir傾完,據有一個"契仔"的學生講,話佢而家講野無咩氣,行路要用x扙借力,仲好瘦

引用:
原帖由 alexanderk 於 18-8-2008 18:36 發表
e?!!!!  mud你地都係波記仔?!
係的,有好幾個
詳情可以睇下樓上的尋親post

聽講係大腸出事

引用:
原帖由 alexanderk 於 19-8-2008 11:37 發表
聽講係大腸出事
已擴散到肺及橫隔膜
暫時 nothing can be done
希望佢可以舒舒服服咁過埋呢段時期啦

"我地會乖架啦,你唔駛擔心啦~ "

我都想揾個時間返去一次.....有冇人一齊?

引用:
原帖由 -l- 於 19-8-2008 12:44 發表
...佢仲在學校??
佢果時插人...真係談笑風生...

引用:
原帖由 mujiadam 於 19-8-2008 22:50 發表

...佢仲在學校??
佢果時插人...真係談笑風生...
我都有比佢罰過留堂背書

引用:
原帖由 -l- 於 19-8-2008 12:44 發表
就到時間的話,都無問題的
呢排真係唔得...

請問係邊位余sir...............?
我的雀雀..............................Orz

引用:
原帖由 devil-sniper 於 20-8-2008 12:08 發表
請問係邊位余sir...............?
余國華老師

引用:
原帖由 louisli 於 20-8-2008 12:16 發表

余國華老師
唔X系嘛
魚柳包咁有大將之風都會倒下(雖然臨走個年都聽到佢生癌,但...........)
無天理D喎!

22 12
發新話題