27 12
發新話題

跳水冠軍王峰個未來老婆好靚

引用:
原帖由 ZaMaR 於 26-8-2008 23:34 發表
我覺得ok啦
我覺得係ok....問題係ok同好靚係差好遠....

引用:
原帖由 101653 於 27-8-2008 00:09 發表

我覺得係ok....問題係ok同好靚係差好遠....
係囉... 等我期望咁高添

引用:
原帖由 louisli 於 27-8-2008 16:02 發表

係囉... 等我期望咁高添
我都係......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

睇下你地同咩人比 je...
下下同d 女優,明星比,梗係得 ok la...
如果係老婆,或者係現實d既,例如朋友呀,各樣.....咁我覺得幾靚呀!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 27-8-2008 17:14 發表
如果係老婆,或者係現實d既,例如朋友呀,各樣.....咁我覺得幾靚呀!
而家d人睇得太多ps裝甲

引用:
原帖由 adrianyahk 於 27-8-2008 17:14 發表
其實係靚既, 不過個topic令人期望好大.......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

不過靚又點?????

引用:
係呀 adrianyahk兄完全講出我嘅意思
我真係無乜表達能力 SORRY
個TOPIC又真係比大家失望嘅

引用:
原帖由 runner 於 27-8-2008 23:48 發表

係呀 adrianyahk兄完全講出我嘅意思
我真係無乜表達能力 SORRY
個TOPIC又真係比大家失望嘅
我覺得冇失望! 正正係我expect既!

好重北味...

引用:
但佢係星的女友WOR

引用:
原帖由 mujiadam 於 28-8-2008 10:16 發表

但佢係星的女友WOR
此星不同那星...呢個係北方跳水星.....

27 12
發新話題