發新話題

新手一名

我都係新仔
我既裝備:
SDU lv4、金弓bar-10、一把shotgun、便服、鬼mask、手槍袋(裝一把手拉m1911)。 (無辨法,我太窮了。)

頭盔遲D先買(想買M88頭盔)

新仔團的話:只係俾左錢帶收據准時去集合就好
事前睇一睇新手指南就更佳

引用:
原帖由 LCW 於 28-8-2008 19:37 發表
玩二戰 = 錢錢錢

我驚你未齊野就想放棄
就是不會 , 錢這樣東西...hehe~

引用:
原帖由 Pvt.King 於 28-8-2008 18:44 發表

問得好,M16同ak又有咩分別丫?
樣唔同,破壞力唔同?
唔同廠 ?

引用:
原帖由 auhokan 於 28-8-2008 19:02 發表

場地
mask

衫 na ??

If you are really devoted to resemble a WWII german soldier, please PM me

「用狙 ; 我記得有支木製連狙幾靚,不知甚麼型號...」
好波
我咁大個而家先知原來有連狙呢種東西野…
而家D潮流真係日日新
仲有
衫係非必要品
M16同AK氣槍o既分別係2代波同3代波

引用:
原帖由 sunny2014 於 28-8-2008 20:48 發表
「用狙 ; 我記得有支木製連狙幾靚,不知甚麼型號...」
好波
我咁大個而家先知原來有連狙呢種東西野…
而家D潮流真係日日新
仲有
衫係非必要品
M16同AK氣槍o既分別係2代波同3代波
我理解佢既意思係指支槍有木杔,連狙擊鏡,唔係咩?

回復 23# 的帖子

sorry,我唔記得左佢係新手
其實呢個字眼我都應該要接受先係
不過…MP44出左啦咩
我成一個月無落槍街啦

引用:
原帖由 Pvt.King 於 28-8-2008 21:05 發表

咁....乜係單狙、浮稚、嚼蛆?

引用:
原帖由 Pvt.King 於 28-8-2008 21:05 發表

Sorry ! 應該是半自動狙擊槍 , 無鏡不是變了長槍...
有個問題 , 半自動 同 全自動 有係分別??
我想要果支狙叫 Gewehr 43 ZF4

回復 26# 的帖子

依我理解。
半自動=扣一下雞射一發(好似手槍咁)
全自動=扣一下雞射好多發(好似機槍咁)

回復 26# 的帖子

哦…原來係G43
多口問多次
出左啦

有出g43咩???
同埋唔知有冇出no.4,因為我都有興趣!
英軍迷!

No.4.....yes.....but very difficult to find la...

發新話題