發新話題

新手一名

引用:
原帖由 sunny2014 於 12-9-2008 16:34 發表

呢枝其實可能係MP40黎傢
信唔信啊?
咪係囉,G43邊係咁既樣,唔好誤導樓主啦
g43長過mp40好多,有乜可能咁都認得錯,應該下面呢支先係g43呀嘛
http://www.surplusandadventure.c ... n/german_shovel.jpg
(姦post開始?)

呢支先係mp40, 接得埋架

唔接得ge係stg44

我忽然覺得呢把好似98K

樓主...唔帕得罪請句, 你連M1都唔知, 不如先做下一些資料搜集, 或者去呢個網睇下http://forum.wargame-operation.com/forumdisplay.php?fid=29 , 我都係玩二戰美軍, 千奇唔好睇完d二次大戰戰爭片就想做乜就做乜...

Stg44呀

引用:
原帖由 winson26835616 於 9-9-2008 15:51 發表

呀,sorry 打錯...
那麼那支似?

刀仔外買,無話要正規二戰德軍...
好心你一系比D心機囉多D錢.......德軍既服裝 裝備邊度話無.槍街甚而皆旺地庫都有一間
硬系想要D無既野、心高到天咁高做咩
G43無就無 而家出街最多既k98k、mp40又唔要
卻將錢浪費去買無用既刀仔同M14...M14啊大老..M14既出產日期同二戰差幾多啊朋友....
從你既言論,我感到好似四前年14歲既自已

queen爺或者邊個二戰既師兄都好 佢自已有留msn好好同佢上堂吧......M1都話似下次囉把K98 成米幾長比佢唔慌唔話似了....

G16.........
i suggest 樓主 play vietnam war or morden german army instead la...
----------------------------------------------------------------------------
may i ask, does HK417 count as a 連狙?
thanks all

引用:
原帖由 alien 於 12-9-2008 19:55 發表

好心你一系比D心機囉多D錢.......德軍既服裝 裝備邊度話無.槍街甚而皆旺地庫都有一間
硬系想要D無既野、心高到天咁高做咩
G43無就無 而家出街最多既k98k、mp40又唔要
卻將錢浪費去買無用既刀仔同M14...M14啊大老 ...
言之有理 !
小弟萬分感激 !!
那我只好做個一般二戰德軍士兵
98k、mp40...
師兄 , E 之野...買不過吧...
http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b8249109

回復 98# 的帖子

why would a german army use american army's weapon?

引用:
原帖由 winson26835616 於 12-9-2008 20:49 發表

言之有理 !
小弟萬分感激 !!
那我只好做個一般二戰德軍士兵
98k、mp40...
師兄 , E 之野...買不過吧...
http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b8249109
你都幾趣緻下...
剛剛先講完"做個一般二戰德軍士兵",轉頭又問支bazooka買唔買得過...

引用:
原帖由 Pvt.King 於 12-9-2008 21:33 發表

你都幾趣緻下...
剛剛先講完"做個一般二戰德軍士兵",轉頭又問支bazooka買唔買得過...
德國老個支咪又系炒bazooka改造而成的(唔系鐵拳)~

引用:
原帖由 alien 於 12-9-2008 21:44 發表

德國老個支咪又系炒bazooka改造而成的(唔系鐵拳)~
邊支

唔系鐵拳我想知係邊知....
我對德野一無所知

引用:
原帖由 yeungm 於 12-9-2008 20:40 發表
may i ask, does HK417 count as a 連狙?  
thanks all
記著CS原則
有鏡就係狙

引用:
原帖由 sunny2014 於 12-9-2008 21:56 發表

邊支
that one is called Panzerschreck

發新話題