發新話題

新手一名

引用:
原帖由 Pvt.King 於 12-9-2008 21:33 發表

你都幾趣緻下...
剛剛先講完"做個一般二戰德軍士兵",轉頭又問支bazooka買唔買得過...
就算係美軍, 買支bazooka黎做乜?
無用ge, 加重自己負擔............
除非你話有班人玩二戰,一齊影相or用黎擺

引用:
原帖由 winson26835616 於 12-9-2008 20:49 發表

言之有理 !
小弟萬分感激 !!
那我只好做個一般二戰德軍士兵
98k、mp40...
師兄 , E 之野...買不過吧...
http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b8249109
提一提你, 唔好亂咁買, 自己上維基又好reenactors ge網又好
搵多d料先好買
德軍ge迷彩係規定左
士兵個皮帶扣海陸空同SS都唔同

大家小心點....第七頁我個防毒話有木馬...

一般二戰德軍士兵....咩叫一般? 國防軍?山地師?非洲?東線?邊年?有d咩?著咩?用咩?

一般都玩死你啦老細....你估拎支槍就係兵咩!!
咁拎M60一定係Rambo 啦!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 13-9-2008 01:35 發表
一般二戰德軍士兵....咩叫一般? 國防軍?山地師?非洲?東線?邊年?有d咩?著咩?用咩?

一般都玩死你啦老細....你估拎支槍就係兵咩!!
咁拎M60一定係Rambo 啦!
連槍佢都分唔到,你仲問到咁深入, 咪玩佢啦...慢慢來啦, 幫完一步先一步啦...

引用:
原帖由 Pvt.King 於 13-9-2008 10:29 發表

連槍佢都分唔到,你仲問到咁深入, 咪玩佢啦...慢慢來啦, 幫完一步先一步啦...
仲有兵種色......
紅色幾種,藍又幾種,黃又幾種,綠又幾種
睇到你眼花
for example, 紅係炮兵,暗少少ge紅就獸醫
同埋adrianyahk師兄講o個d其實好basic架咋
連東,西,意大利,北非都未分到,玩乜鬼德軍

嗰支附有木柄既水喉通要成$2800?????
最膠都係呢句: "發射手制可以按下,瞄準鏡亦可以對準"   乜有不能瞄準既瞄準器架咩?
呢個細路仲要問入唔入得過.....
樓主,二戰係邊幾個國家打仗你知唔知架?

發新話題