發新話題

新手一名

引用:
原帖由 MS 於 28-8-2008 17:41 發表
請問打war game野戰需要什麽条件和裝備?
MS sir都想玩?

引用:
原帖由 winson26835616 於 28-8-2008 18:32 發表

唔係手拉 wo...
K98 同 No.4 有咩分別??
問得好,M16同ak又有咩分別丫?

引用:
原帖由 sunny2014 於 28-8-2008 20:48 發表
「用狙 ; 我記得有支木製連狙幾靚,不知甚麼型號...」
好波
我咁大個而家先知原來有連狙呢種東西野…
而家D潮流真係日日新
仲有
衫係非必要品
M16同AK氣槍o既分別係2代波同3代波
我理解佢既意思係指支槍有木杔,連狙擊鏡,唔係咩?

引用:
原帖由 queen 於 8-9-2008 09:53 發表

NONONONONO

---->M14 + 鏡(似G43吧了...)....
重要著校服呢下先無得頂
我都好想快d睇下樓主執好個look會有幾英偉

引用:
原帖由 winson26835616 於 10-9-2008 21:13 發表

...
錦得M14似啦喎...
做個小test,呢支你又會唔會覺得似G43/k98呢咁

引用:
原帖由 little底褲 於 10-9-2008 22:22 發表

找不倒??
唔通人地幫你砌哂d野?
唔通話我要成套隆美爾ge衫etc.
人地成set賣俾你?
有d野要自己執架
咁多組合..........
其實無話唔得既,我識有個人當年睇完全職殺手之後去買槍,問人入面劉德華用果支係咩槍,個人俾左支psg-1佢

但戲入面佢係用ar15(好似係)同m82...

引用:
原帖由 sunny2014 於 11-9-2008 18:26 發表

我忍唔著想問下…
細路你幾歲呀
唔識槍都唔會話M1似G43呀嗎?
做多D功課先講啦
所以我都話果個問題係"test"...  至於test左d乜呢,就...

引用:
原帖由 sunny2014 於 12-9-2008 16:34 發表

呢枝其實可能係MP40黎傢
信唔信啊?
咪係囉,G43邊係咁既樣,唔好誤導樓主啦
g43長過mp40好多,有乜可能咁都認得錯,應該下面呢支先係g43呀嘛
http://www.surplusandadventure.c ... n/german_shovel.jpg
(姦post開始?)

引用:
原帖由 winson26835616 於 12-9-2008 20:49 發表

言之有理 !
小弟萬分感激 !!
那我只好做個一般二戰德軍士兵
98k、mp40...
師兄 , E 之野...買不過吧...
http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b8249109
你都幾趣緻下...
剛剛先講完"做個一般二戰德軍士兵",轉頭又問支bazooka買唔買得過...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 13-9-2008 01:35 發表
一般二戰德軍士兵....咩叫一般? 國防軍?山地師?非洲?東線?邊年?有d咩?著咩?用咩?

一般都玩死你啦老細....你估拎支槍就係兵咩!!
咁拎M60一定係Rambo 啦!
連槍佢都分唔到,你仲問到咁深入, 咪玩佢啦...慢慢來啦, 幫完一步先一步啦...

發新話題