發新話題

[認真] 無得團購!!!!!! "G.O.D 八月十五 月餅"

盒面沒有表明何種款式,供隨意抽取

引用:
原帖由 louisli 於 3-9-2008 14:04 發表
盒面沒有表明何種款式,供隨意抽取

呢個都係其中一個頂癮既地方~~~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 louisli 於 2-9-2008 23:43 發表

間間都有得賣架?
我食lunch幫你入貨啦
今日再問, 佢自己都唔肯定星五有無貨.........睇黎我都係星期五打左電話先再撲出去......

awy, 多謝你先~~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

睇離會好搶手喎=D
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

我忽然諗起,老頭做咩咁想要呢月餅??(特別係佢收左阿芝比佢入生日禮物)
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

回復 20# 的帖子

怪叔叔非禮月餅事件?!
人怕出名 芝怕肥/_\

你地係咪痴線架...........
-但丁

回復 22# 的帖子

好啦好啦 我收番果句啦~
乖下~ 中秋節快樂~ 唔好嬲唔好嬲
人怕出名 芝怕肥/_\

咦~ 好變態

引用:
原帖由 HunterX 於 3-9-2008 23:13 發表
你地係咪痴線架...........
怪叔叔的形象深入民心
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 阿芝 於 3-9-2008 23:08 發表
怪叔叔非禮月餅事件?!
影相寄去報館

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 4-9-2008 13:15 發表

怪叔叔的形象深入民心
怪......唔係變態...........
-但丁

三間鋪都o係半個鐘之內賣哂...............
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 5-9-2008 14:32 發表
三間鋪都o係半個鐘之內賣哂...............
咁多基佬...

引用:
原帖由 louisli 於 5-9-2008 15:58 發表

咁多基佬...
關咩事......???!!!!
-但丁

發新話題