發新話題

[認真] 無得團購!!!!!! "G.O.D 八月十五 月餅"

引用:
原帖由 HunterX 於 5-9-2008 16:08 發表

關咩事......???!!!!
一睇就知係男人patpat啦

引用:
原帖由 louisli 於 5-9-2008 16:23 發表

一睇就知係男人patpat啦
我點睇都覺得係女人patpat..........
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 5-9-2008 16:53 發表

你幻視
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 HunterX 於 5-9-2008 14:32 發表
三間鋪都o係半個鐘之內賣哂...............
死啦....
我突然覺得地球好危險....

引用:
原帖由 101653 於 5-9-2008 17:44 發表

死啦....
我突然覺得地球好危險....
地球幾時安全過.........
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 5-9-2008 18:22 發表

地球幾時安全過.........
佢來自火星
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 HunterX 於 5-9-2008 16:53 發表

你點可以將舊月餅幻想成女人的patpat架??......

引用:
原帖由 101653 於 5-9-2008 18:58 發表

你點可以將舊月餅幻想成女人的patpat架??......
因為好色係男人既本性~~

點都好過佢地幻想成男人既patpat......
-但丁

唉...原本我都想買架..

點解咁少貨

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 5-9-2008 19:59 發表

點解咁少貨
頭先再問過, 可能有第二批............
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 5-9-2008 20:08 發表

頭先再問過, 可能有第二批............
堅定流先!!
我真係想要架!

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 5-9-2008 19:59 發表

點解咁少貨
自製
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 5-9-2008 20:29 發表

堅定流先!!
我真係想要架!
我打過去~ 佢地都係話可能有咋~~
但係我留左電話, 佢地有貨call我~

話時話, 你想買幾多個?
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 5-9-2008 22:29 發表

兩個..=3=""

引用:
原帖由 HunterX 於 5-9-2008 22:29 發表

one
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

發新話題