發新話題

唉,好憂心,我o既HONEYMOON唔知點算...

引用:
原帖由 積夫 於 4-9-2008 17:15 發表

帶太多Condom出境會唔會比人話我走私o架?
推介0.02, 非常得~~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

回復 31# 的帖子

貴呢
佢入咁大手可能out bud...

引用:
原帖由 louisli 於 4-9-2008 18:20 發表
貴呢
佢入咁大手可能out bud...
春宵一刻值千金.........
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

回復 30# 的帖子

識唔識什麽是使用condom絕對安全........十足保險法?
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 MS 於 4-9-2008 18:35 發表
識唔識什麽是使用condom絕對安全........十足保險法?
用套都係大約8成的安全咋喎...
點樣可以十足安呢先?

引用:
原帖由 louisli 於 4-9-2008 19:02 發表

用套都係大約8成的安全咋喎...
點樣可以十足安呢先?
結紮都唔係100%安全, 只有唔做先係100%安全~~
-但丁

回復 36# 的帖子

何不洗咗佢一了百了
尊重人格, 請勿抄習

我唔係好想要BB...但係老婆想....

我要小心保管我的DOM DOM, 免得被佢偷偷地用針"吉"穿晒....

那天行IKEA, 見到有隻Locker型的儲物櫃,幾好...

點知未來老婆用把懶係o爹o既聲同我講:我想你唔用,你估你忍得到咩...?

講返HONEYMOON....似乎兩口子的心態都是想搏一搏呢,因為未來老婆都講緊,佢都好想去泰國....

聽日下午三時要決定的了,一路睇實胡慧沖的直擊報導,旅遊區好似真係冇乜野,我又唔諗住去總理府找屎....

倒數10日。中秋佳節夜,人月兩圓慶新婚
廣 邑 千 家 群 所 羨
萬 鐘 於 我 何 加 焉
志 分 涇 渭 昭 真 偽
立 德 樹 人 續 孔 篇

回復 37# 的帖子

已經洗o左好多喇!望下個銀行戶口,唔怪得知人地話結婚就要過「新生活」喇,望住我個戶口的錢,有如滾滾長江東逝水,奔流到海不復回!

結婚 = 倒身家!係傾倒個倒!

ms推薦+足安全法
1.戴一個袋
2.在袋外揸萬X油固体容易控制
3.再戴多一個
好處是外邊穿咗女方會"乸"到瓜瓜叫,內面穿咗你有感覺喇,以上純屬個人意見!ms未試過如果掂請告之,最後祝君出入平安兒孫滿袋

尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 MS 於 4-9-2008 20:15 發表
ms推薦+足安全法
1.戴一個袋
3.再戴多一個
好處是外邊穿咗女方會"乸"到瓜瓜叫,內面穿咗你有感覺喇,以上純屬個人意見!ms未試過如果掂請告之,最後祝君出入平 ...
兩個dom dom互磨米好易穿

唔一定係穿o既,有可能係移位、脫落,總之就會大大降低避孕效果喇,我地做sex edu成日都教o的仔唔好咁做!

引用:
原帖由 積夫 於 4-9-2008 20:05 發表
我唔係好想要BB...但係老婆想....

我要小心保管我的DOM DOM, 免得被佢偷偷地用針"吉"穿晒....

那天行IKEA, 見到有隻Locker型的儲物櫃,幾好...

點知未來老婆用把懶係o爹o既聲同我講:我想你唔用,你估你忍得 ...
me2...
買有殺丁功能的套套囉
就算穿左都無咁大機會

我覺得好想去係一回事
人生安全係另一回事
如果保險都唔包的話,風險可想而知的高
都係去尋開心o者

都宣怖左進入緊急狀態啦
你諗下一出機場比人圍住晒,周圍坐車都去唔到,又或者行行下十幾人走埋黎打你,名勝全部封鎖晒...
咁去來做咩?
無野睇、side 時間、side 錢、side心機呀

引用:
原帖由 積夫 於 4-9-2008 20:08 發表
已經洗o左好多喇!望下個銀行戶口,唔怪得知人地話結婚就要過「新生活」喇,望住我個戶口的錢,有如滾滾長江東逝水,奔流到海不復回!

結婚 = 倒身家!係傾倒個倒!
我都由六位數字變到三位數字
睇住個存摺好稀虛....

女朋友話挨得好辛苦,想去死
我同佢講,你死左我要你暴屍荒野,再鞭打你

引用:
原帖由 MS 於 4-9-2008 20:15 發表
ms推薦+足安全法
1.戴一個袋
3.再戴多一個
好處是外邊穿咗女方會"乸"到瓜瓜叫,內面穿咗你有感覺喇,以上純屬個人意見!ms未試過如果掂請告之,最後祝君出入平 ...
萬X油都俾你諗到.............
-但丁

發新話題