16 12
發新話題

今年的中秋節

今年的中秋節

公司派的月餅
你地有無呀?

我公司派月餅比人就有
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

之前做野有,不過派一個
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

Louis兄間公司好似幾好福利咁喎
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 RYODLi 於 4-9-2008 13:27 發表
Louis兄間公司好似幾好福利咁喎
多野做到死呢

引用:
原帖由 louisli 於 4-9-2008 13:41 發表

多野做到死呢
其實你到底係做咩行業架?
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

我公司年年都有比月餅卷我地!
Saving Private Kai人

I have 6 boxs from other companies.

暫時收到7張月餅卷,一張係雪糕月餅

引用:
原帖由 RYODLi 於 4-9-2008 14:16 發表

其實你到底係做咩行業架?
我係捉賊仔的~

引用:
原帖由 pik825 於 4-9-2008 14:45 發表
暫時收到7張月餅卷,一張係雪糕月餅
哇,未食過雪糕月餅~

引用:
原帖由 louisli 於 4-9-2008 16:20 發表

哇,未食過糕月餅~
不過始終都係普普通通白蓮蓉最好食
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 RYODLi 於 4-9-2008 16:34 發表

不過始終都係普普通通白蓮蓉最好食
齋白蓮又好痴口
我都係鐘意有黃的

我做暑期工都有一盒美心雙王白蓮蓉

引用:
原帖由 FaiFaiHK 於 4-9-2008 18:21 發表
我做暑期工都有一盒美心雙王白蓮蓉
邊間野咁著數?
法軍既象徵~!

16 12
發新話題