發新話題

今年第二件窮人新玩具............................

引用:
原帖由 Pan 於 5-3-2007 00:55 發表

不過黎個真係靚好多
一分錢一分貨道理。
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 Pan 於 2007-3-5 00:53 發表

what the.......買個 sordin 好過
訂呢個之前我都考慮過Sordin或Comtec,但係呢類款式................................太焗o拉!
我的雀雀..............................Orz

引用:
原帖由 devil-sniper 於 5-3-2007 00:58 發表

訂呢個之前我都考慮過Sordin或Comtec,但係呢類款式................................太焗o拉!
原來係咁
黎個勝在靚仔...
(TASC 當 TCI 先 )

Never Forget

引用:
原帖由 AJM 於 2007-3-5 00:45 發表

應該係A貨TASC I headset.

原創DAVIES TASC I但後期Tactical Command Industries都有生產 。
大哥真係見識廣博,原來就係呢個名...................
我的雀雀..............................Orz

引用:
原帖由 devil-sniper 於 5-3-2007 01:04 發表

大哥真係見識廣博,原來就係呢個名...................
言重,我諗TCI同DAVIES買配件番黎自家生產TASC I headset, 更可能唔係老番,係under license都未定。
先撩者賤,打死無怨。

回覆 #2 devil-sniper 的帖子

條T-back好靚嘐
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 AJM 於 5-3-2007 06:44 發表
言重,我諗TCI同DAVIES買配件番黎自家生產TASC I headset, 更可能唔係老番,係under license都未定。
咪玩啦, 你知架....... TCI headsets不嬲都係同耳機生產商買番黎, TASC同Davis買, Liberator同Aearo買, Liberator2同MSA Sordin買......
我記得你講過自己個TASC-1都係同TCI買......

引用:
原帖由 devil-sniper 於 5-3-2007 00:58 發表

我愛comtec~大師兄~想問問而家comtec咩價位~你個ptt又咩傢伙!?

引用:
原帖由 mujiadam 於 5-3-2007 10:22 發表

我愛comtec~大師兄~想問問而家comtec咩價位~你個ptt又咩傢伙!?
Nexus U-94 PTT

引用:
原帖由 14692 於 2007-3-5 08:05 發表
條T-back好靚嘐
透氣兼涼爽......................

引用:
原帖由 Assassin 於 5-3-2007 09:10 發表

咪玩啦, 你知架....... TCI headsets不嬲都係同耳機生產商買番黎, TASC同Davis買, Liberator同Aearo買, Liberator2同MSA Sordin買......
我記得你講過自己個TASC-1都係同TCI買......
咁TCI嗰啲headsets算唔算老番呀????

係呀!!! 我套TASC I headset喺1998年同TCI買,有乜問題?

先撩者賤,打死無怨。

where can buy ra?

[quote]原帖由 AJM 於 5-3-2007 17:06 發表
咁TCI

[quote]原帖由 Assassin 於 5-3-2007 21:04 發表

咁TEA TASC-1又算唔算老翻 or A貨?

我唔知喎....!
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 Pan 於 2007-3-5 01:01 發表

原來係咁
黎個勝在靚仔...
(TASC 當 TCI 先 )
買o黎扮o下佢o地.............

發新話題