25 12
發新話題

想買狙

想買狙

THX
引用:
1.拉狙
2.氣
3.黑色
4.牌子
5.$$
6.圖

你係想買"狙擊手"還是"狙擊槍"??
蛆是不用買的,生肉放幾日自然有.

唔係話"奇視"d新手,問之前自己睇吓搜集吓資料先得唔得!?
我話M24好你係唔係即買??
真係唔覺得搜集資料都係好好玩的一個部份咩???
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

氣動OR手拉?

想買咪去買lor~ 有咩要考慮?!

搜集吓資料先問我地啦
你又問得禁空
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 高!高!高! 於 18-11-2008 22:21 發表

我笑鳥................
我的雀雀..............................Orz

引用:
原帖由 高!高!高! 於 18-11-2008 22:21 發表

認同呢位師兄所講既野
而且搜集資料亦可以學到野

"蛆是不用買的,生肉放幾日自然有."
絕句

1.拉狙------------------狙擊槍---->拉
2.氣--------------------咩氣
3.黑色------------------枝枝槍都係黑色,一係你自己噴色
4.牌子------------------禁多
5.$$-------------------$500-$xxxxxx都有
6.圖-------------------自己搜集資料同去貼圖大行動看看

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

希望幫到你
Model 700 Safari KS
牌子: Remington
價錢: $2,780/$3,000
手拉狙
力: 多過2面

今晚打老虎

牌子: 馬老2
價錢: $大約2000
電狙

開始殺入cgf啦....

我推薦春田m1a(如果你是住在美國)
1.拉狙   上一次擋保養好的話可射光一個匣
2.氣     氣動式原理
3.黑色   可選有多種黑色柄選擇
4.牌子  春田兵工
5.$$   最平1500
6.圖   http://www.uberarms.com/long-guns-springfield.html
力    多度連sdu也要出動

其實如果語氣好d都會答下佢~
語氣差不在話下仲要連問問題都唔識問~
唔係講笑,我唔介意有新手上cgf發問,但係我好介意d語氣~
樓主,如果你問問題都咁求其咁係咪想我地都求其答你~?
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 westdog 於 19-11-2008 07:57 發表
其實如果語氣好d都會答下佢~
語氣差不在話下仲要連問問題都唔識問~
唔係講笑,我唔介意有新手上cgf發問,但係我好介意d語氣~
樓主,如果你問問題都咁求其咁係咪想我地都求其答你~?
見到佢咁問發 , 真的是時下年青人的溝道方法 ,
講說話無頭無尾 , 單字 ..... 好似玩 ICQ 咁
打wargame 不求生與死
生要盡力打退敵人
死要死得痛快 (要認死姐)

25 12
發新話題