發新話題

STAR AW338 (AWM - Super magnum)

引用:
原帖由 queen 於 20-6-2007 23:41 發表
我最驚134 A 都底中........無都起碼兩面...點算
唔使打老原game鳥~
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

回覆 #106 皇家御貓 的帖子

全改game
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 21-6-2007 13:24 發表
原全改裝game
我係誠實同剩嘅後生仔.......要諗諗計..............

回覆 #108 queen 的帖子

神檯

引用:
原帖由 14692 於 21-6-2007 14:15 發表
神檯
希望佢打錯啦........

唯有改條彈弓輕D........我諗住當枝AWM同 SLR出就從始改打sniper.........唔再做gunner...........

回覆 #110 queen 的帖子

我等L1A1

引用:
原帖由 queen 於 21-6-2007 14:22 發表

希望佢打錯啦........

唯有改條彈弓輕D........我諗住當枝AWM同 SLR出就從始改打sniper.........唔再做gunner...........
你件毛蟲衣都係時候重出江湖

引用:
原帖由 14692 於 21-6-2007 14:23 發表
我等L1A1
今年有三枝....1. AWM, 2. SLR, 3. M240B

好多年無槍買啦...........

引用:
原帖由 皇家御貓 於 21-6-2007 14:23 發表

你件毛蟲衣都係時候重出江湖
Sure la....

引用:
原帖由 queen 於 21-6-2007 14:24 發表

今年有三枝....1. AWM, 2. SLR, 3. M240B

好多年無槍買啦...........
我都無槍買 , 因為支支對我來講都係天價

回覆 #113 queen 的帖子

L1A1算....

目前我唯一希望係LSW

The last one is the SA80 + UGL....................last year May la..........one year la...

回覆 #118 queen 的帖子

我把119咪又係....

引用:
原帖由 queen 於 21-6-2007 14:28 發表
The last one is the SA80 + UGL....................last year May la..........one year la...
一年無買都叫好耐 !?

發新話題