發新話題

STAR AW338 (AWM - Super magnum)

回覆 #120 皇家御貓 的帖子

仲想點, 個個月買咩....
本來無一物, 何處惹塵埃

一年無買唔止槍.....除佐BB外....所有parts都無買過.............
當年真係一個月一枝.......................

等...2007放血年

引用:
原帖由 queen 於 21-6-2007 14:38 發表
一年無買唔止槍.....除佐BB外....所有parts都無買過.............
當年真係一個月一枝.......................

等...2007放血年
積左成年瘀血一刀同你放晒~
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 皇家御貓 於 21-6-2007 14:40 發表

積左成年瘀血一刀同你放晒~
有突.....放埋2008年嗰D............

[quote]原帖由 queen 於 21-6-2007 14:42 發表

有突.....放埋2008年

引用:
原帖由 皇家御貓 於 21-6-2007 14:48 發表

我諗你都要一放成皮野
三千蚊一支...要兩支...
240.............半皮?

真係成皮幾野...

引用:
原帖由 皇家御貓 於 21-6-2007 14:48 發表

我諗你都要一放成皮野
如果計埋枝M240.....點止呀

引用:
原帖由 queen 於 21-6-2007 14:51 發表

如果計埋枝M240.....點止呀
M240 , 改埋GPMG皮半得唔得呢下...

回覆 #128 皇家御貓 的帖子

等國狗

引用:
原帖由 14692 於 21-6-2007 18:43 發表
等國狗
咁都可以有國狗 , 日本唔使出槍鳥~

佢出我又無乜所謂呀

回覆 #130 皇家御貓 的帖子

遲早問題

引用:
原帖由 14692 於 21-6-2007 13:24 發表
原全改裝game
It is a great idea!!

Unlimted power and Unlimited rounds.

it sounds awesome!!

回覆 #133 6呎4 的帖子

流動'砲台'game.....冇意思

上完去Star 個網....佢咁寫....
350 ~ 380fps (134A & 0.2g BB)
540 ~ 580fps (Top Gas & 0.2g BB)....

咁打134係咪都底邊呀.........................
佢仲出多個高流量"嘩佬"....咁仲得了....
呢枝神兵...點打game呀
都唔知係好定唔好

發新話題