發新話題

STAR AW338 (AWM - Super magnum)

引用:
原帖由 queen 於 27-6-2007 13:55 發表
上完去Star 個網....佢咁寫....
350 ~ 380fps (134A & 0.2g BB)
540 ~ 580fps (Top Gas & 0.2g BB)....

咁打134係咪都底邊呀.........................
佢仲出多個高流量"嘩 ...
可能呢支野唔俾係香港賣呢!(除非你有槍牌)

引用:
原帖由 14692 於 24-6-2007 04:43 發表
流動'砲台'game.....冇意思
once for awhile is not a bad idea...

引用:
原帖由 queen 於 27-6-2007 13:55 發表
540 ~ 580fps (Top Gas & 0.2g BB)....

咁打134係咪都底邊呀.........................
i am wondering if it can take Red gas and Co2, what power will it be??

引用:

如果係0.2g的話...
350~380 即係 1.1~1.3j, 兩面到...

但係540~580 就2.6~3j...犯法wor...

雖然我可以話唔用topgas, 但入到冇壞就係用到...

不過咁, 呢枝野好似會sell去日本, 所以應該都有少於1j的版本.

眼光光~

回覆 #139 mike-mike 的帖子

又係兩個版本......
本來無一物, 何處惹塵埃

回覆 #140 14692 的帖子

我唔係D玩power嘅, 細力D無所謂

回覆 #141 queen 的帖子

細得嚟要打到人先得架..........矛盾問題

引用:
原帖由 14692 於 28-6-2007 10:17 發表
細得嚟要打到人先得架..........矛盾問題
鬼叫自己玩開原裝力....即係1J力, 點都要跟返個規舉嘅.........

回覆 #143 queen 的帖子

所以玩手拉T96算....

引用:
原帖由 14692 於 28-6-2007 16:42 發表
所以玩手拉T96算....
呢支個樣得d wo~~~個款仲要新d wo~~~

回覆 #145 pathfinder 的帖子

gas + 氣溫........--->彈道
都係手拉穩定

引用:
原帖由 14692 於 28-6-2007 22:58 發表
gas + 氣溫........--->彈道
都係手拉穩定
你買...? 手拉...?

回覆 #147 adrianyahk 的帖子

唔會

發新話題