發新話題

STAR AW338 (AWM - Super magnum)

依幅相睇黎, 係有兩個匣, 大嘅入氣, 細嘅入彈(23飛), 咁即係話冇彈時只要換個[彈匣]就得, 而[氣匣]睇黎都一百飛以上, 咁樣唔駛買太多, 比田中的design更符合經濟原質, good idea.
枝野成6點幾kg...重過枝水晶波箱的m60e4...
但係連scope同bipod, 咁500蚊美金呢個斷估價又好似平咗d wor....都係收番前面個句先.
眼光光~

引用:
原帖由 mike-mike 於 14-6-2007 13:26 發表
依幅相睇黎, 係有兩個匣, 大嘅入氣, 細嘅入彈(23飛), 咁即係話冇彈時只要換個就得, 而睇黎都一百飛以上, 咁樣唔駛買太多, 比田中的design更符合經濟原質, good idea.
枝野成6點幾kg...重過枝水晶波 ...
佢支L85都標六百三....六百四十五......

L115A1   
毛蟲新架生!!!

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 14-6-2007 14:48 發表
L115A1   
毛蟲新架生!!!
英軍又強大鳥~
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

零七英軍年
本來無一物, 何處惹塵埃

個網話540 ~ 580fps (Top Gas & 0.2g BB).....即係幾大力呀............

唔通又一神兵誔生

p.s. 枝M60E4話USD 700.....賣3750.....咁USD 645....約3500..........

要儲下錢喇~~~

引用:
原帖由 queen 於 20-6-2007 16:36 發表
個網話540 ~ 580fps (Top Gas & 0.2g BB).....即係幾大力呀............
540 to 580 fps will be around 2.7 to 3.1

引用:
原帖由 6呎4 於 20-6-2007 17:05 發表

540 to 580 fps will be around 2.7 to 3.1
佢個網話最好打134......但如果係真嘅, 用top gas 都咁勁.........打紅氣咪..............

繼tanaka M700 同 98k後..........又一神兵誔生.....

咁.......我點打1J game 呀......................唔通差邊爐氣咩..............

引用:
原帖由 queen 於 20-6-2007 19:38 發表

佢個網話最好打134......但如果係真嘅, 用top gas 都咁勁.........打紅氣咪..............

繼tanaka M700 同 98k後..........又一神兵誔生.....

咁.......我點打1J game 呀........... ...

可以試下....

回覆 #10 皇家御貓 的帖子

US$645

引用:
原帖由 ringo112 於 20-6-2007 20:41 發表
US$645
....感謝
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

呢支野~~
玩德軍既朋友都好似岩用wo~

我最驚134 A 都底中........無都起碼兩面...點算

回覆 #97 Nelson 的帖子

毛毛人新裝備
本來無一物, 何處惹塵埃

發新話題