發新話題

英軍玩家貼圖區

我算唔算英軍呢...

附件

7-12-2008 23:57

回復 104# 的帖子

下次一齊啦~~

回復 109# 的帖子

電子海灣幫到你

回復 112# 的帖子

要咩部隊呢?

引用:
原帖由 gd1893 於 12-12-2008 00:33 發表
呵呵, 台灣果本, 我無寫英國喎, 係Queen"姐"既大作呢.
國內果本既英國野就係在下既
稍後我都會係國內果本講DPM野, 請多多支持...
支持gd1893兄同queen爺丫, 你地d英軍野真係好堅呀! 簡直係"神級"

引用:
原帖由 肥佬 於 12-12-2008 07:29 發表

喔喔..queen 不是姐姐嗎 ..不過也一樣支持支持支持您地
喔喔, 係喎, God save the queen, 如果我都有多d英軍野就好喇...

[quote]原帖由 gd1893 於 12-12-2008 10:53 發表
喔喔~ 我真係唔知點答你地好喇...
神級... 係的話, 我都係"神

引用:
原帖由 肥佬 於 12-12-2008 11:26 發表

請問可以預埋我嗎? 我都想有幸去跟您們一起玩
係呀肥佬大哥, 我都好想同佢地玩下呀

引用:
原帖由 肥佬 於 12-12-2008 12:09 發表

咁請問我們要準備 D 咩野架
但係我咩都冇喎

引用:
原帖由 queen 於 12-12-2008 12:39 發表

To 肥佬:  You need to ready...a Bren Gun with tripod....

To raven_tang10123 :  You need to ready...L119 with LLM..................

That's enough
L119 同 LLM係咩黎呢...

引用:
原帖由 肥佬 於 12-12-2008 13:22 發表

Bren Gun with tripod???? 請問什麼來的喔,阿富汗和伊拉克 d 相都冇見過英軍用支叫 Bren Gun 的槍, 請問是給突擊隊用的狙擊槍來嗎
應該係水管型狀果支吧, 可以拿住去衝鋒的, 肥佬哥, 你都唔識既, 你見過未架?

引用:
原帖由 queen 於 12-12-2008 13:39 發表

http://www.civiliangunner.com/cgf/viewthread.php?tid=27600&highlight=llm
This one....
嘩...支槍好型喎

引用:
原帖由 肥佬 於 15-12-2008 15:48 發表

原來認識的嗎
好正呀...如果我都識佢地就好了.....呵呵

引用:
原帖由 肥佬 於 15-12-2008 17:43 發表

師兄您頭像的圖是您本人來嗎, 您的做型好正好神wow
不是不是....我上網搵到架咋..

引用:
原帖由 Royal_9413 於 15-12-2008 21:48 發表

我幾年前在BBC網見過

噢噢, 請問RM同BBC係咩黎既呢?

RM=Royal Mail? BBC=Board Band Cable?

發新話題