發新話題

英軍玩家貼圖區

引用:
原帖由 m913282 於 19-1-2009 01:46 發表

Can use in WA / WE / G&P M4?
G&P M4 岩裝
有要求就大哥, 冇要求就Ignore

引用:
原帖由 Mars_SES 於 19-1-2009 00:09 發表

可唔可以講牌子架?
管同身都係同一間出, 條管係鋼做的

引用:
原帖由 adrianyahk 於 17-1-2009 21:26 發表

嘩! 師兄,呢條管正wor!
係咪CNC車出來ga?
有冇copy?
你玩過架喎...

引用:
原帖由 queen 於 19-1-2009 01:56 發表

I think he said...G&P GBB M4 wo.......not AEG M4......
And I also want to know can it be install?? I want to install it t othe GBB too...
唔得喇....for AEG only...等下可能會出GBB版呢..(希望)

引用:
原帖由 B20_hk 於 25-1-2009 18:05 發表

下期封面?
張相好靚呀~~o係邊度映架??

引用:
原帖由 肥佬 於 25-1-2009 19:53 發表

係ar..張相好靚呀, 如果我認識果個攝影師就好了 ...如果我認識他也要他幫我影番輯...不過影得咁好一定收費不便宜就是啦
個攝影師都係撞手神既o者, 我估, 我都好想識個攝影師呀

引用:
原帖由 queen 於 25-1-2009 20:44 發表

個攝影師實為一位年青才俊!!又後只又靚仔, 影相又好!!
係咩...? 咁要介紹黎識下喇

附件

25-1-2009 23:09

引用:
原帖由 stoneTS 於 26-1-2009 17:14 發表

變左RMP頂beret
係咪beret問題呀....?

引用:
原帖由 queen 於 26-1-2009 22:49 發表

唔係呀....嗰頂明明Para Beret 呀...............

又真係紅到RMP咁
呢個會唔會係想High light紅beret既方法呢...?

引用:
原帖由 queen 於 26-1-2009 22:49 發表

唔係呀....嗰頂明明Para Beret 呀...............

又真係紅到RMP咁
Cal下隻mon先啦...

引用:
原帖由 肥佬 於 27-1-2009 00:26 發表

我都係排緊隊擺反光板咋wow
我做閃童!!拎閃燈

引用:
原帖由 queen 於 27-1-2009 00:27 發表

Yes Sir!!!!!
大哥, 建議only

你們拍這些吧? 網上找的

附件

16-2-2009 19:24

引用:
原帖由 B20_hk 於 16-2-2009 23:02 發表
個Model好型
似某明星
嘆咖啡吧!

引用:
原帖由 B20_hk 於 19-2-2009 23:53 發表
朋友弄的...Just for FUN
真係好正呀!!可唔可以借埋你d裝備我著幫我影返輯呢d相呀? 我想曬海報掛牆呀!

發新話題