發新話題

英軍玩家貼圖區

引用:
原帖由 raven_tang10123 於 25-1-2009 18:33 發表

張相好靚呀~~o係邊度映架??
係ar..張相好靚呀, 如果我認識果個攝影師就好了 ...如果我認識他也要他幫我影番輯...不過影得咁好一定收費不便宜就是啦
傻豬, Ridiculous, What the FuXk !!!!!

引用:
原帖由 queen 於 25-1-2009 20:44 發表

個攝影師實為一位年青才俊!!又後只又靚仔, 影相又好!!
有攝影師隨團影相又唔叫我
傻豬, Ridiculous, What the FuXk !!!!!

引用:
原帖由 queen 於 25-1-2009 20:54 發表

你剩係得套DPM, 又無Gear, 影你做乜................
有機會去看看珍品級的英軍軍品也對我來說是一件大好事來啦 .....再者我gear係冇真品...但我也有不是真正軍品的gear嘛

引用:
原帖由 B20_hk 於 26-1-2009 02:36 發表

年青才俊攝影師是否揸N記D700?
我想應該是吧...這位年青才俊攝影師影d相真的很靚....

引用:
原帖由 queen 於 26-1-2009 11:18 發表

咦??點解你有呀年青才俊攝影師影d相????喔!!!!黑客入侵!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
喔喔喔..queen爺咁講有d古怪...唔通青年才俊攝影就是他.....

引用:
原帖由 B20_hk 於 26-1-2009 12:41 發表

Yes ~~~ 應該是高手
讚成

引用:
原帖由 queen 於 26-1-2009 22:49 發表

唔係呀....嗰頂明明Para Beret 呀...............

又真係紅到RMP咁
拍得很讚啦

引用:
原帖由 B20_hk 於 26-1-2009 23:59 發表

我想向年青才俊攝影師拜師學藝...
我也想,一起去請年青才俊攝影師來教我們啦

引用:
原帖由 B20_hk 於 27-1-2009 00:16 發表

我嚟幫手擺反光板...
我都係排緊隊擺反光板咋wow

引用:
原帖由 忽必烈 於 28-1-2009 00:25 發表

我做3腳架童
您做河童啦

引用:
原帖由 B20_hk 於 29-1-2009 10:41 發表
跟高手學?
我做乜都OK
咁要問問高手您合適做咩先了

引用:
原帖由 B20_hk 於 29-1-2009 14:51 發表
師兄你識問高手嗎?
唔識喔, 我也要靠queen爺介紹引見

貼來欣賞分享下就好了

引用:
原帖由 raven_tang10123 於 16-2-2009 19:24 發表
你們拍這些吧? 網上找的
拍得好正好正好正

引用:
原帖由 raven_tang10123 於 25-2-2009 02:09 發表
呢d係唔係英軍相呢?
攝影師拍得好, 被拍的師兄們又好正好專業....配埋 D 木托槍......真係好堅 ....我都想被影....

發新話題