發新話題

英軍玩家貼圖區

引用:
原帖由 22nd_SAS 於 21-12-2008 22:03 發表

if u like...唔著都得

引用:
原帖由 queen 於 22-12-2008 00:55 發表
陳豪............
昨晚在廣華街離遠見到疑似圖中前方男士穿上英軍迷彩在某國家首都名字氣槍店出入....
傻豬, Ridiculous, What the FuXk !!!!!

引用:
原帖由 忽必烈 於 22-12-2008 10:51 發表

有無問佢囉簽名
佢只是說了 side angular side 的關係~~~~
傻豬, Ridiculous, What the FuXk !!!!!

[quote]原帖由 queen 於 22-12-2008 14:58 發表
2000年.....全team 台仔改電SA80落場打

引用:
原帖由 queen 於 22-12-2008 14:44 發表
Other photo.......
請問queen爺點解圖中左邊個位師兄要掩耳仔好似好辛苦咁嘅

引用:
原帖由 queen 於 22-12-2008 14:59 發表
The Left rifleman.....look like Mr. Jack......................
正ar...好多裝備喔, 請問圖左位師兄背的是軍用無線電嗎? 那部無線電還可以用的嗎? 請問Mr. Jack是誰喔, 又是英軍玩家達人嗎? 如果下次有得玩可以跟 queen 爺見識下就好了

引用:
原帖由 gd1893 於 22-12-2008 15:31 發表
Let me make a blind guess... 應該係捽緊頸

唔通比蚊咬

引用:
原帖由 queen 於 22-12-2008 15:26 發表

He just hit his head only....nothing special...
喔~~~原來是冇咩特別嘅~~~~

引用:
原帖由 marcooo 於 22-12-2008 16:24 發表
應該係枝鎗既後座力強大且震動非常,令持鎗者隔那底毛嚴重脫落,避免隔那底毛入耳後產生痕癢難耐的影響,
雖然以手掩耳仔。可惜的是應該係已經毛入耳窿,避免令患處加戲惡化,唯有面露難忍之色但需仍繼續掩耳。
咁就犧牲個鼻哥窿大量吸入持鎗者隔那底毛

引用:
原帖由 queen 於 22-12-2008 16:52 發表

That's the most reasonable..........
queen 爺和朋友們拍攝得咁正嘅照片原來是考慮作戰當時現場所有發生的問題...真是不易喔

引用:
原帖由 B20_hk 於 22-12-2008 23:18 發表
英軍吹水區
我都係在這討論串學到唔少野啦

引用:
原帖由 B20_hk 於 22-12-2008 23:31 發表

你嗰日致電我
電話又無電
乜事?
有D咁嘅樹~~~~~~~可能掂到個制, 電話自己打出....

引用:
原帖由 忽必烈 於 23-12-2008 06:05 發表

肥佬你張圖果2支係乜野槍黎....唔通就係雙槍雄??
唔知咩槍來的喔, 我在網上看到好似好過癮所以就用來做頭像囉

引用:
原帖由 raven_tang10123 於 23-12-2008 06:13 發表

咦咦....好正喎, 邊度黎架??
我都想知道在什麼地方拍攝的喔, 可以說是英(俊)人靚景

引用:
原帖由 queen 於 23-12-2008 22:24 發表

We take it in 2000.....may be.......
queen 爺真是我們香港英軍達人 , 2000年和其他師兄已經玩得咁有隊型和專業....正

發新話題