發新話題

英軍玩家貼圖區

引用:
原帖由 queen 於 29-12-2008 20:43 發表
80's Para......
queen爺多d圖pls
傻豬, Ridiculous, What the FuXk !!!!!

引用:
原帖由 忽必烈 於 29-12-2008 21:07 發表

你想點呀肥佬
想先睹為快囉忽必烈
傻豬, Ridiculous, What the FuXk !!!!!

引用:
原帖由 queen 於 29-12-2008 21:16 發表

肥佬...what's u want........

More photo?????
想先睹為快囉queen爺

引用:
原帖由 queen 於 29-12-2008 22:01 發表

Wait la...I also do not have the full set.....

See this 1st la...
哇...圖中左邊位英軍師兄很雄武威壯加上佢攞住本簿仔很文明之師wow....

引用:
原帖由 derek_lok 於 3-1-2009 23:18 發表
陳豪?
這就是聞名已久的廣華街陳豪嗎

引用:
原帖由 queen 於 3-1-2009 22:35 發表
火舞黃沙.............
他是在聽緊mp3嗎

引用:
原帖由 B20_hk 於 3-1-2009 23:54 發表

70-80年代是卡式帶嗎?
喔..果個裝扮原來是70-80年代的嗎...廣華街陳豪真是厲害喔..繼queen後又一英軍達人

引用:
原帖由 B20_hk 於 4-1-2009 00:08 發表

咁...廣華街華哥呢!!!
佢在隔離台教58式webbing...
又是合繼queen後又一英軍達人
喔喔...有link嗎

引用:
原帖由 queen 於 4-1-2009 00:12 發表

廣華街華哥!!當然係勁啦!!!
厲害 ..不過都係您地講,都未見過佢放野上來分享....

引用:
原帖由 忽必烈 於 4-1-2009 06:41 發表

咁我地唯有等囉
等...

引用:
原帖由 忽必烈 於 4-1-2009 17:48 發表

唔係可以點...我地乜野都無..唔通post個彈匣出黎咩
我有國九sa80

引用:
原帖由 忽必烈 於 4-1-2009 22:05 發表

我國狗都無支
您有米嘛

引用:
原帖由 忽必烈 於 4-1-2009 22:28 發表

金象果D
您話咩就咩囉

引用:
原帖由 忽必烈 於 4-1-2009 22:48 發表

係既廣華街華哥

廣華街華哥?

他不是在隔離台教緊人咩....原來忽必烈師兄又是一個認識廣華街華哥的人....忽必烈厲害

引用:
原帖由 B20_hk 於 4-1-2009 23:37 發表

廣華街華哥係叫肥X,和師兄你同姓?
聽講佢參與過二戰,香港保衛戰,又去過芠萊!
隔離台啲人好崇拜佢
但現時為止又無人見過佢
同我同性 ...B20_hk兄您真是厲害..網上世界d朋友的真實性名也知道...神人也 ,隔離台是邊到喔,您說了兩次也沒給link看,請問隔離台他又搞左d咩有人又會好崇拜佢

發新話題