發新話題

英軍玩家貼圖區

回復 704# 的帖子

唔系呀”入面D嘢系自己後加嘅!

HKMSC.......................

附件

25-1-2009 01:04

引用:
原帖由 queen 於 25-1-2009 01:04 發表
下期封面?

祝各英軍

身體健康...
....百發百中

英軍玩家貼圖區出年過200頁

引用:
原帖由 B20_hk 於 25-1-2009 18:05 發表

下期封面?
張相好靚呀~~o係邊度映架??
有要求就大哥, 冇要求就Ignore

引用:
原帖由 sas2009 於 23-1-2009 14:29 發表
唔系呀”入面D嘢系自己後加嘅!
用咩整??
Hybrid已死,MTP當道~萬歲!!

引用:
原帖由 B20_hk 於 25-1-2009 18:06 發表
祝各英軍

身體健康...
....百發百中

英軍玩家貼圖區出年過200頁
你貼多D圖咪得啦...

祝: 必親都中, 中親都平!!

引用:
原帖由 raven_tang10123 於 25-1-2009 18:33 發表

喺一條邊境村落

引用:
原帖由 queen 於 25-1-2009 01:04 發表
哇..影得好正wow....看照片好像看雜誌一樣...請問"魔豆"身上穿的二戰裝備嗎..正喔
傻豬, Ridiculous, What the FuXk !!!!!

引用:
原帖由 raven_tang10123 於 25-1-2009 18:33 發表

係ar..張相好靚呀, 如果我認識果個攝影師就好了 ...如果我認識他也要他幫我影番輯...不過影得咁好一定收費不便宜就是啦
傻豬, Ridiculous, What the FuXk !!!!!

引用:
原帖由 肥佬 於 25-1-2009 19:53 發表

係ar..張相好靚呀, 如果我認識果個攝影師就好了 ...如果我認識他也要他幫我影番輯...不過影得咁好一定收費不便宜就是啦
個攝影師都係撞手神既o者, 我估, 我都好想識個攝影師呀
有要求就大哥, 冇要求就Ignore

係呀師兄們, 小弟有條DPM褲
但係小弟唔識分D咩咩95式90式
可唔可以教下小弟點分果條係咩?
因為想買返件衫
但D人話唔同式D色水同料唔同
想襯返一SET
入面寫住
THOUSER DPM COMBAT
LIGHTWEIGHT
CS 8415-99-869-2148
NATO SIZE 7580/8085
LEG/WAIST/SEAT
SIZE 75/84/100
ST1A/1283

唔該哂
今晚打老虎

引用:
原帖由 raven_tang10123 於 25-1-2009 20:00 發表

個攝影師都係撞手神既o者, 我估, 我都好想識個攝影師呀
個攝影師實為一位年青才俊!!又後只又靚仔, 影相又好!!

引用:
原帖由 Mars_SES 於 25-1-2009 20:23 發表
係呀師兄們, 小弟有條DPM褲
但係小弟唔識分D咩咩95式90式
可唔可以教下小弟點分果條係咩?
因為想買返件衫
但D人話唔同式D色水同料唔同
想襯返一SET
入面寫住
THOUSER DPM COMBAT
LIGHTWEIGHT
CS 8415-99-86 ...
影張相來睇睇好喎...............

引用:
原帖由 queen 於 25-1-2009 20:44 發表

個攝影師實為一位年青才俊!!又後只又靚仔, 影相又好!!
有攝影師隨團影相又唔叫我

發新話題