發新話題

英軍玩家貼圖區

引用:
原帖由 Mars_SES 於 25-1-2009 20:23 發表
係呀師兄們, 小弟有條DPM褲
但係小弟唔識分D咩咩95式90式
可唔可以教下小弟點分果條係咩?
因為想買返件衫
但D人話唔同式D色水同料唔同
想襯返一SET
入面寫住
THOUSER DPM COMBAT
LIGHTWEIGHT
CS 8415-99-86 ...
like 95 Patt

引用:
原帖由 肥佬 於 25-1-2009 20:46 發表

有攝影師隨團影相又唔叫我
你剩係得套DPM, 又無Gear, 影你做乜................

引用:
原帖由 queen 於 25-1-2009 20:54 發表

你剩係得套DPM, 又無Gear, 影你做乜................
有機會去看看珍品級的英軍軍品也對我來說是一件大好事來啦 .....再者我gear係冇真品...但我也有不是真正軍品的gear嘛
傻豬, Ridiculous, What the FuXk !!!!!

就係尼條
唔該哂!

附件

25-1-2009 21:20, 下載次數: 121

25-1-2009 21:20, 下載次數: 94

25-1-2009 21:20, 下載次數: 122

25-1-2009 21:20

25-1-2009 21:20

今晚打老虎

回復 724# 的帖子

95 pattern,係咪 2000 就要返轉塊布睇色
Exemplo ducemus
[img][/img]

唔該哂~!!!!
今晚打老虎

引用:
原帖由 queen 於 25-1-2009 20:44 發表

個攝影師實為一位年青才俊!!又後只又靚仔, 影相又好!!
係咩...? 咁要介紹黎識下喇

附件

25-1-2009 23:09

有要求就大哥, 冇要求就Ignore

引用:
原帖由 queen 於 25-1-2009 20:44 發表

個攝影師實為一位年青才俊!!又後只又靚仔, 影相又好!!
年青才俊攝影師是否揸N記D700?

引用:
原帖由 raven_tang10123 於 25-1-2009 23:09 發表

Background 好金喎!!!
邊樹嚟架?

引用:
原帖由 B20_hk 於 26-1-2009 02:36 發表

年青才俊攝影師是否揸N記D700?
我想應該是吧...這位年青才俊攝影師影d相真的很靚....
傻豬, Ridiculous, What the FuXk !!!!!

引用:
原帖由 raven_tang10123 於 25-1-2009 23:09 發表

咦??點解你有呀年青才俊攝影師影d相????喔!!!!黑客入侵!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 B20_hk 於 26-1-2009 02:38 發表

Background 好金喎!!!
邊樹嚟架?
.....喺一條邊境村落........

引用:
原帖由 queen 於 26-1-2009 11:18 發表

咦??點解你有呀年青才俊攝影師影d相????喔!!!!黑客入侵!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
喔喔喔..queen爺咁講有d古怪...唔通青年才俊攝影就是他.....

引用:

頂Beret咁..紅嘅

引用:
原帖由 肥佬 於 26-1-2009 08:57 發表

我想應該是吧...這位年青才俊攝影師影d相真的很靚....
Yes ~~~ 應該是高手

發新話題