發新話題

英軍玩家貼圖區

其實有冇師兄知道 3號 的parts有咩用

附件

20-2-2009 10:05

引用:
原帖由 raven_tang10123 於 20-2-2009 09:12 發表

真係好正呀!!年可唔可以借埋你d裝備我著幫我影返輯呢d相呀? 我想曬海報掛牆呀!

咪玩!
你?年青才俊攝影師
我得450D怕你笑我

引用:
原帖由 derek 於 20-2-2009 10:05 發表
睇diemaco個site講話係Grenade launcher mounting sleeve唔知係未for加拿大出ge M203A1?

引用:
原帖由 derek 於 20-2-2009 10:05 發表
launcher adapter
有要求就大哥, 冇要求就Ignore

回復 784# 的帖子

不如試下上SA80的bayonet

引用:
原帖由 derek 於 21-2-2009 12:01 發表
不如試下上SA80的bayonet
我諗上咗會lock唔到係咁轉
Hybrid已死,MTP當道~萬歲!!

呢d係唔係英軍相呢?

附件

25-2-2009 02:09

有要求就大哥, 冇要求就Ignore

回復 787# 的帖子

好似是一部電影的劇照……套戲好似叫"條穚好?遠"

引用:
原帖由 raven_tang10123 於 25-2-2009 02:09 發表
呢d係唔係英軍相呢?
攝影師拍得好, 被拍的師兄們又好正好專業....配埋 D 木托槍......真係好堅 ....我都想被影....
傻豬, Ridiculous, What the FuXk !!!!!

引用:
原帖由 B20_hk 於 25-2-2009 09:00 發表
好似是一部電影的劇照……套戲好似叫"條穚好?遠"
喔喔..."條穚好遠"....好看嗎? 請師兄介紹下
傻豬, Ridiculous, What the FuXk !!!!!

附件

25-2-2009 10:11

引用:
原帖由 queen 於 25-2-2009 10:11 發表

QUEEN 吹蕭個樣真係正

回復 792# 的帖子

原來吹緊簫

以為係長笛添
Exemplo ducemus
[img][/img]

引用:
原帖由 marcooo 於 25-2-2009 17:26 發表
原來吹緊簫

以為係長笛添
呵呵...我以為係叫簫咋...原來是叫長笛, 又學到野了

queen吹蕭好誘人!!!~
“用我們的雙手,向那黑暗專制的另一邊傳播自由!
啊!自由的人民啊!我們是永遠征服不了的!”

發新話題