發新話題

英軍玩家貼圖區

引用:
原帖由 raven_tang10123 於 8-12-2008 00:11 發表
下次一齊啦~~
好啊!!!
我鍾意用1/30 & 1/40 + 大光圈去拍士兵"衝"和"跑"
馬鞍山有的橋,拍照一流

澳門英軍報到

澳門英軍報到

附件

8-12-2008 00:14

幾好...

不過載Beret個哥仔,頭髮太長又無帽章

在澳門做英軍.....真是好辛酸...衫又冇得買....槍又難找.....連想找個貝雷帽章都難

回復 109# 的帖子

電子海灣幫到你

引用:
原帖由 B20_hk 於 8-12-2008 00:17 發表
幾好...

不過載Beret個哥仔,頭髮太長又無帽章
Beret載錯了, 左右倒轉了

皇家空軍

請問香港邊度有英軍帽章買呢?

回復 112# 的帖子

要咩部隊呢?

任何部隊都可以......但求頂貝雷帽好睇D

戴得好頂貝雷帽係一門高深學問, 你有紅色不如用傘兵啦, 見到香港yahxx拍賣都有
至於要戴好頂貝雷帽, 坊間有好多唔同方法
我找了其中一個方法, 希望閣下參考下啦
http://hk.knowledge.yahoo.com/question/?qid=7006102501723

皇家空軍

回復 114# 的帖子

問題系頂beret左右調轉左

引用:
原帖由 Royal_9413 於 8-12-2008 01:21 發表
戴得好頂貝雷帽係一門高深學問, 你有紅色不如用傘兵啦, 見到香港yahxx拍賣都有
至於要戴好頂貝雷帽, 坊間有好多唔同方法
我找了其中一個方法, 希望閣下參考下啦
http://hk.knowledge.yahoo.com/question/?qid=700 ...
"1,最簡單既方法係浸帽,用凍水浸一晚後吹乾...."
But 我地以前用熱水"六"..

引用:
原帖由 B20_hk 於 8-12-2008 00:14 發表

好啊!!!
我鍾意用1/30 & 1/40 + 大光圈去拍士兵"衝"和"跑"
馬鞍山有的橋,拍照一流
Really.....go together next time la....

回復 106# 的帖子

邊條橋呢~等我留意下先

到手不足12小時

發新話題