發新話題

英軍玩家貼圖區

引用:
原帖由 B20_hk 於 25-2-2009 09:00 發表
好似是一部電影的劇照……套戲好似叫"條穚好?遠"
喔喔..."條穚好遠"....好看嗎? 請師兄介紹下
傻豬, Ridiculous, What the FuXk !!!!!

引用:
原帖由 queen 於 25-2-2009 10:11 發表

QUEEN 吹蕭個樣真係正
傻豬, Ridiculous, What the FuXk !!!!!

引用:
原帖由 marcooo 於 25-2-2009 17:26 發表
原來吹緊簫

以為係長笛添
呵呵...我以為係叫簫咋...原來是叫長笛, 又學到野了

引用:
原帖由 tango10 於 25-2-2009 19:20 發表

絶對值得收藏的一部電影!
原來是這樣...開頭我都覺得怪怪地...QUEEN 爺為什麼去影作戰相無啦啦會攞住碌蕭在吹呢...看來真係有段故

引用:
原帖由 B20_hk 於 25-2-2009 22:04 發表
如果扮個兵仔枱箱帽番嚟
重經典
引用:
原帖由 Royal_9413 於 25-2-2009 22:09 發表

無左條命仔
是去左"士多"噠左箱帽出來賣, 被"士多佬"抓到斷正被判左打靶嗎?

引用:
原帖由 tango10 於 25-2-2009 22:57 發表
該片對英軍傘兵玩家有極大參考價值.
請問片中這位傘兵是在做體能托桶比賽嗎....最尾圖好像很開心的像跑步比賽沖線時大叫"我得左喇"果個表情...後來他贏左最後有升級嗎?

引用:
原帖由 B20_hk 於 25-2-2009 23:04 發表

升...升咗
所以話呢, 呢個世界好公平, 出力的辦事就一定有長官會賞識您, 佢升左都算係片中的大團圓吧

引用:
原帖由 B20_hk 於 25-2-2009 23:29 發表

係呀...佢升左後
唔駛辛苦
正, 唔駛辛苦這是他應得的啦

發新話題