發新話題

英軍玩家貼圖區

驚見英國傳奇部隊.......
"英國外籍兵團"

引用:
原帖由 B20_hk 於 17-12-2008 20:31 發表

強勁ge臂灣+再加上一個眼神=溝死女
點知溝死女咁簡單,連d仔都玩埋

引用:
原帖由 肥佬 於 18-12-2008 10:58 發表

所以話呢, 打game扮英軍真係冇選擇錯誤, 英軍万歲,万歲,万歲....
唔係個個人扮都可以好似果位師兄咁"英"氣非凡

引用:
原帖由 肥佬 於 18-12-2008 11:19 發表

係woo..師兄您個頭像也是在mod找的嗎
不是唷,是在一個個SAS的網頁找到的...
還有什麼是Mod??

引用:
原帖由 肥佬 於 18-12-2008 11:37 發表

喔喔..原來是在SAS網頁找到, 唔怪得您的LOGIN NAME 叫22nd_SAS啦, 請問師兄您個 LOGIN NAME 點解 SAS 前要加22嘅?, 有咩特別架  另外請師兄先爬文
沒有特別意思的,22只是小弟讀書時代的學號,SAS只不過是一個三角學上ge名詞

引用:
原帖由 raven_tang10123 於 19-12-2008 04:56 發表

但係我覺得佢似陳小春多D
我只不過係一個滿口"show"成日睇動漫ge宅男only~~

引用:
原帖由 華田 於 19-12-2008 23:43 發表

睇黎我同你都要返學重讀了
你唔係係"X代教育"教數ga咩

我得套花雞ge可唔可以黎ga?

原本tang兄係皇家海軍陸戰隊突擊隊隊員來嗎

引用:
原帖由 pathfinder 於 21-12-2008 19:45 發表

淨係得件沙漠花既上衫join 唔join 得ar
if u like...唔著都得

lee張會唔會激d~~

附件

1-1-2009 17:00

My copy SFW......

好遠ga咩?

引用:
原帖由 derek 於 20-2-2009 10:05 發表
其實有冇師兄知道 3號 的parts有咩用
睇diemaco個site講話係Grenade launcher mounting sleeve唔知係未for加拿大出ge M203A1?

發新話題