發新話題

英軍玩家貼圖區

引用:
原帖由 marcooo 於 24-11-2008 18:32 發表
6/12 = W28
去唔到呀~
Hybrid已死,MTP當道~萬歲!!

呢張自己覺得唔錯~

引用:
原帖由 marcooo 於 25-11-2008 00:07 發表
凍啦凍啦....褸褸同頭套要出動了
ubacs加osprey都己經出汗.....

引用:
原帖由 queen 於 26-11-2008 14:28 發表

....in this computer....not so much photo.....
very heavy and hot.......
lctv.....都無見幾多兵着過佢, 返而見到d阿富汗兵着~

PECOC又有新圖~

pecoc webbing

lctv~?!!

引用:
原帖由 marcooo 於 29-11-2008 11:12 發表
我剩係只可以著 issued ,重要停留著第二代
第二代個底都係好硬, 尋日着佢行山唔記得加鞋墊, 宜家隻腳痛到......

引用:
原帖由 marcooo 於 8-12-2008 18:47 發表
等我試下 magnum 掂唔掂先

買左咁耐重係處來
處來~??

引用:
原帖由 sas2009 於 23-1-2009 00:34 發表
新購入英軍MKII Full Set
條頸同袖連埋涵??

引用:
原帖由 sas2009 於 23-1-2009 14:29 發表
唔系呀”入面D嘢系自己後加嘅!
用咩整??

有無人知個兵頂mk6近nvg勾位個粒嘢有咩用??

引用:
原帖由 derek 於 21-2-2009 12:01 發表
不如試下上SA80的bayonet
我諗上咗會lock唔到係咁轉

發新話題