29 12
發新話題

今日行山遇到"直九"

引用:
原帖由 B20_hk 於 15-1-2007 00:00 發表

講真.....我都只是往山路行  
咁唔怪得...因為你影果樹,政府話要開發旅遊區,2000年後既山墳都唔可以建o係果d位,而呢幾年既墳多建在成個塔門較中間既位,唔知b兄有冇見到有一個山坡位有兩個大大山墳,而果樹又有一個古井?果條路既分叉就係去各個墳既集中地~而你影相再直向機頭位既海,10年前仲有大量海膽~

我最常見黑鷹..........
有D人好似鐵甲威龍打極都唔識痛 狂Full Full哂兩匣 咁都話打唔中
喂 你咁賴皮嗌完死又係度發脾氣 咁冇品 真系晒氣
唔Gur就Full Gear再黎 Go Go Go 9點位著哂Sure Fire睇到蒙查查
Over Over 冇晒彈 快D搵人幫我做Cover 我地玩 一槍死 輸0左要大聲嗌死
Yeah 呢個就系Game You know what I say

引用:
原帖由 mujiadam 於 15-1-2007 00:04 發表

咁唔怪得...因為你影果樹,政府話要開發旅遊區,2000年後既山墳都唔可以建o係果d位,而呢幾年既墳多建在成個塔門較中間既位,唔知b兄有冇見到有一個山坡位有兩個大大山墳,而果樹又有一個古井?果條路既分叉就係去 ...
- 兩個大大山墳,而果樹又有一個古井

應該是漁民新村上小小, right???

我三年前去過

今天又去發覺真的靚了很多

引用:
原帖由 B20_hk 於 15-1-2007 00:12 發表

- 兩個大大山墳,而果樹又有一個古井

應該是漁民新村上小小, right???

我三年前去過

今天又去發覺真的靚了很多
yes~~

當然啦~本身果個山頭比d地主話事人生人霸死地,之後係政府出聲唔比咋~如果唔係,你影相果樹都有一堆~

你好似係道放緊紙x喎

邊個話打街場既無好人,我咪係囉HAHA

引用:
原帖由 mujiadam 於 14-1-2007 23:34 發表
佢地真係好...............
係好友善[]
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 天道 於 15-1-2007 02:41 發表
你好似係道放緊紙x喎
未開始放

引用:
原帖由 DEVIL 於 15-1-2007 00:08 發表
我最常見黑鷹..........
常見/想見???

直九似GFS海豚EC155
原來是中法合作的產品

較S76, Black Hawk輕巧...
但昨天大風時,就有些不穩定

香港飛行服務隊既black hawk係唔係全數拆散晒?
我聽個警察朋友講的~

引用:
原帖由 mujiadam 於 15-1-2007 09:48 發表
我聽個警察朋友講的~
返哂USA喇
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 mujiadam 於 15-1-2007 09:48 發表
我聽個警察朋友講的~
Yes, all black hawks were back to USA.

養一隻Blackhawk一年既費用剛好等如買過隻新. []

香港直九有救護吊鈞機
[]

引用:
原帖由 Paul 於 15-1-2007 20:26 發表
香港直九有救護吊鈞機
Yes []

29 12
發新話題