17 12
發新話題

特種部隊游繩時發生意外

特種部隊游繩時發生意外

我諗起香港某女歌手

回復 1# 的帖子

請問係演習時發生定係真實行動發生~?

F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

人有三急
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

戰術性大便

引用:
原帖由 Paul 於 15-12-2008 21:35 發表
戰術性大便
生化武器
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 ZaMaR 於 15-12-2008 20:44 發表
我諗起香港某女歌手
小弟好討厭果位女artist
根本係博出位

真實行動果時都唔知笑唔笑好
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 m4devastator 於 15-12-2008 21:42 發表

小弟好討厭果位女artist
根本係博出位
試過同佢一齊搭lift,感想係...好高!

引用:
原帖由 一等兵 於 15-12-2008 22:27 發表
真實行動果時都唔知笑唔笑好
分散敵方注意力!?!?

恐怖份子: ...
呯!
SF: Tango down~
delete

做得好丫!
呢個時候除左除褲之外, 都唔知有咩好做
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 ZaMaR 於 15-12-2008 22:37 發表

佢好似有6尺

引用:
原帖由 ZaMaR 於 15-12-2008 22:37 發表

尤其係你望上去?

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 16-12-2008 02:01 發表

佢好似有6尺
高得黎都唔係索女...

真實行動果時果犯人一定會o嘴
嚇到投降到有呀

若用坐式安全帶在受力下做如此動作是極為困難!
偑服! 不過唔會咁做!

17 12
發新話題