發新話題

踩!

回復 14# 的帖子

24號會唔會超多人?
玩得開唔開心呀~
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

報下到先

女朋友要返工,只係去左睇蘇打綠演唱會

睇E個版都要帶番太陽眼鏡先好睇

踩踩踩~~~
然後full gear帶超, 百毒不侵... 紅塵不能毒吾也~
冷眼對血路~ 寂寞是命途~

引用:
原帖由 阿芝 於 27-12-2008 09:39 發表
上次同你傾完計 聽你話試下自我增值一點
原來真係the best is yet to come
唔知幾時先到我呢......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 27-12-2008 14:32 發表

唔知幾時先到我呢......
下次下次......下次大概可以..... (努力d la)
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

估唔到CGF陸沉後,,有新版出現,,恭喜晒
delete

回復 22# 的帖子

上次果個...........
人怕出名 芝怕肥/_\

係屋企兩口子食刺身過聖誕......

引用:
原帖由 阿芝 於 27-12-2008 02:46 發表
我...
食左聖誕大餐
睇左燈飾
聽左海浪聲
得到一份很好的禮物
嘩.....芝芝拍拖了.....

引用:
原帖由 kimkileo 於 28-12-2008 01:10 發表

嘩.....芝芝拍拖了.....
係時候要見下我地呢d家長
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

回復 28# 的帖子

實有機會既
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 28-12-2008 00:50 發表
上次果個...........
上次果個???
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

發新話題