發新話題

[WA] W@ M4A1 OPTION PARTS 白老鼠報到區

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 28-6-2009 13:27 發表

咁我都有份改既~
最緊要Law薄槍身收Delta ring果忽~
咁成SET BARREL EXTEND, HOP-UP CHAMBER咪會入左D囉!?

引用:
原帖由 FYFY1 於 28-6-2009 23:07 發表
用p牌HOP-UP 坐加PDI OF AEG 6.01管同直接用PDI OF WA 6.01管功能上有無分別?效果會唔會一樣.......如果係一樣的話我打算就咁買條OF WA6.01管,可以慳番個p牌HOP-UP 坐{5舊幾 }
我覺得AEG管的HOP座好D....可以揀唔同硬度的HOP膠
內管長度又多D選擇

引用:
原帖由 jcahmaens 於 28-6-2009 21:45 發表

new WA mag available in gun street... i bought couple of them...
COOL~ Have u try them with topgas?
how is the performance? I think I will buy more WA MAG
becoz the recoil is harder using WA MAG

出左la~ 16"管

引用:
原帖由 hermanht 於 30-6-2009 00:57 發表
呢條gap, 簡直係身份象徵
有gap無朋友

引用:
原帖由 FYFY1 於 2-7-2009 23:07 發表
搜邊到....
"W@ M4A1 OPTION PARTS 白老鼠報到區" e個post.....
重有e個post
http://www.civiliangunner.com/cg ... &extra=page%3D3

引用:
原帖由 hermanht 於 3-7-2009 00:01 發表
今日係行仔用左一百鬆D買左個大陸啤零hammer, 感覺上同之前分別唔大, 可能原裝的已經好順~
我個ra hammer的啤零爆左lu
都係唔好用ball bearing的hammer好d
咁細粒...好易爆

回覆 762# 的帖子

上啤.....上啤太細粒la

引用:
原帖由 hermanht 於 3-7-2009 08:06 發表

仲諗住...
不過佢爆左之後都重用得ge
我都未諗住換

今日汁左set hop-up chamber
用剩餘金身&骨砌多個upper

附件

7-7-2009 01:13

引用:
原帖由 hermanht 於 8-7-2009 18:48 發表
must buy item
http://www.youtube.com/watch?v=z ... ure=player_embedded
我已經換定fn身等緊la

引用:
原帖由 belldanndy 於 10-7-2009 11:41 發表
師兄們,想請問吓邊度仲有WA甲賣呢?吾該哂!
好難搵ar....
之前個個話wa匣唔掂
家下又賣斷晒

引用:
原帖由 belldanndy 於 10-7-2009 15:02 發表

OIC,可能其他啲仲吾点,所以而家賣斷晒!
我想試下super ver.的wa匣
始終wa匣blowback最夠力

引用:
原帖由 hermanht 於 10-7-2009 16:00 發表

真係?
gxk都係唔夠勁

引用:
原帖由 belldanndy 於 17-7-2009 11:42 發表

我响佢哋個網見到嘅,師兄可以睇睇!
上得靚好....如果整到好似aeg金身咁就咪搞la

發新話題