發新話題

[WA] W@ M4A1 OPTION PARTS 白老鼠報到區

引用:
原帖由 hermanht 於 2-7-2009 00:01 發表

鋼管唔抵玩, 得個重字, 整弱曬個bolt back...

M16有冇16"啊? 買條鋁的加80找人車
其實我要鋼製的原因,係因為佢GA色水比鋁靚~
太陽神

引用:
原帖由 Castlevania 於 2-7-2009 00:03 發表

其實我要鋼製的原因,係因為佢GA色水比鋁靚~
咁又係, 我玩7"都唔係好睇到條管

請問咁多位師兄...

目前來講,WA彈匣外重有邊隻彈匣好用 ,

各位ching好...
小弟都想著手執料砌枝gbb...
見紅狼個網有套"MK18 Mod 0 Upper & Lower Receiver for WA"
想請問ching們...有無replica既ris可以用到...?

引用:
原帖由 FYFY1 於 2-7-2009 02:17 發表
目前來講,WA彈匣外重有邊隻彈匣好用 ,
搜下post啦
呢次唔係當D人乜post都唔睇一野炒上來問問問. 呢次你係真係有需要睇

回覆 756# 的帖子

搜邊到....

引用:
原帖由 FYFY1 於 2-7-2009 23:07 發表
搜邊到....
"W@ M4A1 OPTION PARTS 白老鼠報到區" e個post.....
重有e個post
http://www.civiliangunner.com/cg ... &extra=page%3D3

今日係行仔用左一百鬆D買左個大陸啤零hammer, 感覺上同之前分別唔大, 可能原裝的已經好順~

引用:
原帖由 hermanht 於 3-7-2009 00:01 發表
今日係行仔用左一百鬆D買左個大陸啤零hammer, 感覺上同之前分別唔大, 可能原裝的已經好順~
我個ra hammer的啤零爆左lu
都係唔好用ball bearing的hammer好d
咁細粒...好易爆

引用:
原帖由 ayaka 於 3-7-2009 00:03 發表

我個ra hammer的啤零爆左lu
都係唔好用ball bearing的hammer好d
咁細粒...好易爆
RA都爆, 我都係聽你講安全D... 一舊水豪比佢~

不過你爆上啤定係下啤?

回覆 762# 的帖子

上啤.....上啤太細粒la

引用:
原帖由 ayaka 於 3-7-2009 01:07 發表
上啤.....上啤太細粒la
仲諗住...

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 3-7-2009 00:06 發表
有冇人可以答我WA枝Delta M4 CQB-R邊道仲有得賣呀?
一D基本禮貌都冇!
唔怪得之D師兄當睇佢唔到!

另一把 WA M4 仍硏發中... ...

發新話題