發新話題

[WA] W@ M4A1 OPTION PARTS 白老鼠報到區

引用:
原帖由 acuacu2009 於 5-7-2009 01:14 發表

師兄其實你已經買對了兩件核心改件,NPAS管出氣量,PDI6.01管有grouping,第3樣加硬條hammer彈弓小小(For夏天開頭一槍能開到氣,向上西原因係原裝用6.08管,個氣壓分散咗發射時BB經過hop-up膠後,係管內轉上 ...
你用幾長管啊師兄?

回覆 779# 的帖子

唔該哂師兄!

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 5-7-2009 11:01 發表
下...去到日本買??仲有買咗都唔知帶唔帶得返黎香港
呢個問題我都問過!
佢( 店長 )話寄倉冇問題 ( 連盒, toy only 好多間d店長都係0禁答你,但係又唔肯同你代寄比你住既地方! )!
一來我就唔多敢試.
二來貴係過本地買!
三來本地option parts 比佢多及平!
另一把 WA M4 仍硏發中... ...

引用:
原帖由 jabberwock624 於 6-7-2009 00:21 發表

呢個問題我都問過!
佢( 店長 )話寄倉冇問題 ( 連盒, toy only 好多間d店長都係0禁答你,但係又唔肯同你代寄比你住既地方! )!
一來我就唔多敢試.
二來貴係過本地買!
三來 ...
HK玩玩具槍真係唔錯ga~

今日汁左set hop-up chamber
用剩餘金身&骨砌多個upper

附件

7-7-2009 01:13

引用:
原帖由 hermanht 於 8-7-2009 18:48 發表
must buy item
http://www.youtube.com/watch?v=z ... ure=player_embedded
我已經換定fn身等緊la

引用:
原帖由 ayaka 於 8-7-2009 19:04 發表

我已經換定fn身等緊la
我唔理~
auto馬仔都照玩

師兄們,想請問吓邊度仲有WA甲賣呢?吾該哂!

引用:
原帖由 belldanndy 於 10-7-2009 11:41 發表
師兄們,想請問吓邊度仲有WA甲賣呢?吾該哂!
好難搵ar....
之前個個話wa匣唔掂
家下又賣斷晒

引用:
原帖由 ayaka 於 10-7-2009 12:03 發表

好難搵ar....
之前個個話wa匣唔掂
家下又賣斷晒
OIC,可能其他啲仲吾点,所以而家賣斷晒!

引用:
原帖由 belldanndy 於 10-7-2009 15:02 發表

OIC,可能其他啲仲吾点,所以而家賣斷晒!
我想試下super ver.的wa匣
始終wa匣blowback最夠力

師兄,我買咗Losding Nozzle Set但冇跟Spring, Pin,O-Ring等,我知GP有Nozzle Spring Set,咁其他啲有冇散賣呢?
我用紅色圈咗嗰啲。

附件

Nozzle set1.jpg (58.66 KB)

10-7-2009 15:38

Nozzle set1.jpg

引用:
原帖由 ayaka 於 10-7-2009 15:22 發表

我想試下super ver.的wa匣
始終wa匣blowback最夠力
真係?

引用:
原帖由 hermanht 於 10-7-2009 16:00 發表

真係?
gxk都係唔夠勁

發新話題