發新話題

[WA] W@ M4A1 OPTION PARTS 白老鼠報到區

C兄們呢條槍帶咩名堂?
用黎襯DD加magpul唔錯~
18F有冇呢種槍帶買嫁?
THX~
太陽神

引用:
原帖由 Castlevania 於 17-7-2009 23:45 發表
C兄們呢條槍帶咩名堂?
用黎襯DD加magpul唔錯~
18F有冇呢種槍帶買嫁?
THX~
The Wilderness 好似有出呢隻 single point sling,
不過唔知係咪exactly 係呢條,18/f好似無呢款sling .
Ken's Custom Magpul M4  

回覆 809# 的帖子

佢果d係超乎常人既毒啦, 一接觸必至命, 不過有好多好既reference.

回覆 811# 的帖子

之前用過e種扣的sling....單手易拆極難扣番

引用:
原帖由 ayaka 於 18-7-2009 13:07 發表
之前用過e種扣的sling....單手易拆極難扣番
冇計啦~
鬼叫自己比佢毒到咩~
太陽神

想請問師兄們用開乜嘢Hop up膠呢?
我係用Prime Hop up座同AEG內管。吾該哂!

引用:
原帖由 belldanndy 於 23-7-2009 11:55 發表
想請問師兄們用開乜嘢Hop up膠呢?
我係用Prime Hop up座同AEG內管。吾該哂!
之前用"第一"的紅膠....彈道好直...不過好硬好難裝
試過用番馬記膠都幾好~

大陸HRRR尾頂, Must buy ITEM

under 80蚊, 唔買就笨. HR尾頂入面有『粒粒』, HRR尾頂就得條通, "HRRR"唔只係一條通, 而且佢仲有『粒粒』. 一個字, 正. 槍聲都唔同埋. 後座力明顯比HR勁. 大家都洗左成皮, 孤寒果80雞就真係...

附件

28-7-2009 17:31

師兄,邊度有呢?

比HR勁?
緊樣HRR呢?
太陽神

引用:
原帖由 Castlevania 於 28-7-2009 18:57 發表
比HR勁?
緊樣HRR呢?
冇用過HRR啊, 之前睇post話RR都唔係勁R好多, 所以就冇買了
引用:
原帖由 belldanndy 於 28-7-2009 17:58 發表
師兄,邊度有呢?
行仔, 現時, 都有.

今日行槍街....竟然見到MRP的GBB上身
行真數齊marking, 可用wa真數下身/ we下身改
不過係非賣品.......想買就要等下年la

咩包裝ka?我見有好多隻wor
40a有無呀?

引用:
原帖由 亞mac 於 29-7-2009 01:02 發表
咩包裝ka?我見有好多隻wor
40a有無呀?
你問我嗎?